ΑΕΚ: Με Γέβτιτς και Τζαβέλλα κόντρα στον Άρη, εκτός οι Σιμόες και Καρίμ

ΑΕΚ: Με Γέβτιτς και Τζαβέλλα κόντρα στον Άρη, εκτός οι Σιμόες και Καρίμ

Η ΑΕΚ θα έχει στη διάθεση της τους Γιώργο Τζαβέλλα και Ντάρκο Γέβτιτς για το αυριανό ματς με τον Άρη, όμως θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Αντρέ Σιμόες και Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ολοκληρώθηκε η σημερινή και τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα πριν το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Άρη, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο στη συνέχεια να ανακοινώνει την αποστολή.

Οι Αντρέ Σιμόες και Καρίμ Ανσαριφάρντ γυμνάστηκαν ατομικά, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε γνωστές τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) αγώνα.

Ο Τζαβέλλας θα δώσει το παρών, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε με την Εθνική και τον άφησε εκτός στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη, ενώ παρών φώναξε και ο Γέβτιτς.

Αναλυτικά, η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους εξής: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ