Nιόπλιας: «Όλα κρίθηκαν στο πρώτο μέρος, όταν χάσαμε πολύ καλές ευκαιρίες»

Nιόπλιας: «Όλα κρίθηκαν στο πρώτο μέρος, όταν χάσαμε πολύ καλές ευκαιρίες»

Στην αναποτελεσματικότητα των ποδοσφαιριστών του στάθηκε μετά την ηττα από τον Απόλλων Σμύρνης, ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας.

Ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να φύγει με μια σπουδαία νίκη από την Κρήτη, κόντρα στον ΟΦΗ. Ένα αποτέλεσμα το οποίο κρατά την «Ελαφρά Ταξιαρχία», ζωντανή στο κυνήγια της παραμονής, μιας και η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ μειώσε στους δύο βαθμούς την διαφορά από την προτελευταία Λαμία.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας πως αυτό ήταν και το γεγονός που καθόρισε την έκβαση του αγώνα.

Όσα δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας στην Cosmote TV:

«Ήταν ένα ματς που θα μπορούσαμε να είχα καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο. Όχι μόνο δεν πήραμε το προβάδισμα, αλλά μείναμε και πίσω στο σκορ στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ήταν ένα νευρικό παιχνίδι, αλλά δεν ήταν και να το χάσουμε θεωρώ. Θα πρέπει να προσέχουμε, υπάρχουν ομάδες με κίνητρο, αλλά μερικές φορές και η δική μας η απόδοση πρέπει να είναι πιο δυναμική. Ενώ κάναμε πολλές φάσεις δεν πιστεύαμε ότι θα βάλουμε το γκολ. Όλα χάθηκαν νομίζω στο πρώτο ημίχρονο όταν είχαμε πάρα πάρα πολύ καλές ευκαιρίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ