ΑΕΚ: Πρόβλημα με Στάνκοβιτς, βασικός ο Τσιντώτας

ΑΕΚ: Πρόβλημα με Στάνκοβιτς, βασικός ο Τσιντώτας

Ο Αυστριακός ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης και τη θέση του στη βασική 11άδα απέναντι στον Αρη θα πάρει ο Τσιντώτας.

Με τον Παναγιώτη Τσιντώτα μπροστά από την εστία θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο αποψινό παιχνίδι με τον Αρη (19:30) για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, καθώς στην προθέρμανση ο Τσίντσαν Στάνκοβιτς αισθάνθηκε ενοχλήσεις και τέθηκε νοκ-άουτ.

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας, όπως ενημέρωσε χαρακτηριστικά η ΑΕΚ, κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αποκλείστηκε από την αποστολή, με τον Παναγιώτη Τσιντώτα να παίρνει τη θέση του στη βασική 11άδα. Στον πάγκο θα βρίσκεται ο Παναγιώτης Γκίνης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ: «Εκτός αγώνα με τον Άρη τέθηκε πριν από την έναρξη του ματς ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς που αισθάνθηκε ενόχληση στον προσαγωγό στη διάρκεια της προθέρμανσης. Στη θέση του στην 11άδα δηλώθηκε ο Παναγιώτης Τσιντώτας και στον πάγκο θα καθίσει ο Παναγιώτης Γκίνης».

Η 11άδα της ΑΕΚ κόντρα στον Αρη: Τσιντώτας, Ρότα, Βράνιες, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Κριχόβιακ, Σιμάνσκι, Αμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ και Αραούχο.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Γκίνης, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Μάνταλος, Σάκχοφ, Τάνκοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ