Αποθέωσε Παναθηναϊκό και Πέρεθ ο Ντέμης: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοια νούμερα» (vid)

Αποθέωσε Παναθηναϊκό και Πέρεθ ο Ντέμης: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοια νούμερα» (vid)

Μέλι έσταξε για τον Παναθηναϊκό και τον Ρούμπεν Πέρεθ ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ σχολίασε τη λευκή ισοπαλία στους Ζωσιμάδες, υπογραμμίζοντας πως οι «πράσινοι» ήταν πολύ καλοί κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Παράλληλα, ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης έβγαλε το… καπέλο στον Ρούμπεν Πέρεθ, ενώ εξέφρασε την αντίθεσή του για την κόκκινη στον Χουανκάρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή του στη NOVA:

«Ο Παναθηναϊκός άξιζε τους τρεις πόντους, αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει. Έβγαλε φάσεις, ήταν πολύ καλός. Ίσως και το καλύτερό του ημίχρονο φέτος και κόντρα σε μία ομάδα που ξέρει να παίζει άμυνα. Είχε υπομονή».

Στη συνέχεια σημείωσε: «Ο Πέρεθ είναι κάτι που λέμε από την αρχή του πρωταθλήματος… Κοίταξα τα νούμερά του. Ο Πέρεθ είχε 115 πάσες συνολικά και οι 108 ήταν σωστές. Κέρδισε το 88% στις ενέργειες. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια νούμερα. Ο Μαουρίσιο είχε 97% στις σωστές πάσες. Δεν χάνουν την μπάλα ποτέ. Ο Παναθηναϊκός βρήκε λαβράκι με τον Πέρεθ».

Για την κόκκινη του Χουάνκαρ: «Έχω απορία γιατί δεν τον φώναξε το VAR. Αν τον φώναζε, σημαίνει ότι διαφωνεί. Θα έπρεπε να την πάρει πίσω. Για μένα δεν είναι κόκκινη. Για να είναι κόκκινη, σημαίνει ότι ο Χουάνκαρ θα ήθελε να κάνει κάτι εσκεμμένα. Δεν είδα κάτι τέτοιο εγώ. Μέχρι κίτρινη δηλαδή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ