Ο Σρνα αποθέωσε Ολυμπιακό και Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Σρνα αποθέωσε Ολυμπιακό και Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο τεχνικός διευθυντής της Σαχτάρ Ντόνετσκ ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό και τον ηγέτη του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη βοήθειά τους.

Ηχηρό μήνυμα ειρήνης έστειλαν το περασμένο Σάββατο ο Ολυμπιακός και η Σαχτάρ Ντόνετσκ, με τις δύο ομάδες να ενώνουν τις δυνάμεις τους και να καταδικάζουν την ρωσική εισβολή, που έχει προκαλέσει πόνο, θλίψη, καταστροφές και χιλιάδες νεκρούς.

Ενα σπουδαίο φιλικό, μέσω του οποίου ο Ολυμπιακός κατάφερε να συγκεντρώσει 102.000 ευρώ, τα οποία όπως ανακοίνωσαν οι Ερυθρόλευκοι, θα αποκλειστικά για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας για τα θύματα και για τις ανάγκες των προσφύγων του πολέμου. Οι Πειραιώτες πρόσφεραν απλόχερα τη βοήθειά τους στους Ουκρανούς, με τα μεγαλύτερα Μέσα στον πλανήτη να χειροκροτούν την ομάδα του μεγάλου λιμανιού για την σπουδαία της πρωτοβουλία, να διοργανώσει φιλικό με την Σαχτάρ.

Το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν το πρώτο από μια σειρά αγώνων που θα δώσει η ουκρανική ομάδα το επόμενο διάστημα σε Ευρώπη και Αμερική, όπου θα αντιμετωπίσει μεγαθήρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως οι Παρί και Μάντσεστερ Σίτι. Μια πολύ σπουδαία πράξη από τον Ολυμπιακό, με τον παλαίμαχο άσο της Σαχτάρ και νυν τεχνικό διευθυντή της ουκρανικής ομάδας, Ντάριο Σρνα, να υποκλίνεται στο μεγαλείο των Πειραιωτών και του ηγέτη τους, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Κροάτης μιλώντας στην «Sun» για την αναμέτρηση των δύο ομάδων, υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό και στον ηγέτη του, ο οποίος όπως αποκάλυψε, πρότεινε να καλύψει όλα τα έξοδά της ουκρανικής ομάδας για τους επόμενους δύο μήνες.

«Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε χρήματα για να βοηθήσει τα παιδιά, αλλά και τους ενήλικες στην Ουκρανία. Εχω απεριόριστο σεβασμό στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Μας πρότεινε μάλιστα να μείνουμε εδώ για δύο μήνες και να μας πληρώσει τα πάντα. Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστος. Αρκετοί πρόεδροι και ιδιοκτήτες χρησιμοποιούν αυτή την κατάσταση για να πάρουν τσάμπα παίκτες, αλλά εκείνος δεν το κάνει αυτό. Ευχαριστώ πολύ τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ