Πλατανιάς : Προσφυγή ο Δημούτσος, μιλάει με Λαμία

Πλατανιάς : Προσφυγή ο Δημούτσος, μιλάει με Λαμία

Ο Πλατανιάς διανύει μια καταστροφική χρονιά και πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, έχει να αντιμετωπίσει και προβλήματα εκτός γηπέδων. Ο μέσος της ομάδας των Χανίων, Ελίνι Δημούτσος δεν βρίσκεται στην αποστολή για το σημερινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς έχει καταθέσει προσφυγή εναντίον του Πλατανιά. Με αυτόν τον τρόπο, ο 29χρονος χαφ θέλει να […]

Ο Πλατανιάς διανύει μια καταστροφική χρονιά και πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, έχει να αντιμετωπίσει και προβλήματα εκτός γηπέδων. Ο μέσος της ομάδας των Χανίων, Ελίνι Δημούτσος δεν βρίσκεται στην αποστολή για το σημερινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς έχει καταθέσει προσφυγή εναντίον του Πλατανιά.

Με αυτόν τον τρόπο, ο 29χρονος χαφ θέλει να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του και να μείνει ελεύθερος από τους Χανιώτες, παρόλο που το συμβόλαιό του ούτως ή άλλως λήγει τον Ιούνιο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportday, o Δημούτσος ήδη σκέφτεται τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ξεκινώντας συζητήσεις με τη Λαμία προκειμένου να μεταγραφεί στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ