Πάει για Ντι Φραντσέσκο η ΑΕΚ!

Πάει για Ντι Φραντσέσκο η ΑΕΚ!

Ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ για την επόμενη μέρα στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Την περίπτωση του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο εξετάζει σοβαρά η ΑΕΚ.

Η Ένωση βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή ενόψει της νέας σεζόν και το όνομα του 52χρονου είναι σημειωμένο αρκετά ψηλά στο μπλοκάκι των «κιτρινόμαυρων».

Η ΑΕΚ δε θέλει να χάσει και άλλο πολύτιμο χρόνο στο φλέγον θέμα του προπονητή και για αυτόν τον λόγο, φαίνεται πως τρέχει τις διαδικασίες. Ο Ντι Φραντσέσκο αρέσει αρκετά για την επόμενη μέρα του συλλόγου, με τους εκπροσώπους του να βρίσκονται στη χώρα μας από το βράδυ της Τετάρτης (13.4). Μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο προπονητικό κέντρο του δικεφάλου στα Σπάτα, αλλά και να επιθεωρήσουν το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι «κιτρινόμαυροι» βάζουν… μπρος τις συζητήσεις, με τον 52χρονο τεχνικό να δείχνει θετικός στην προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος και της ΑΕΚ.

Η προπονητική… περιπέτεια του Ντι Φραντσέσκο επικεντρώνεται μόνο στην Ιταλία. Ξεκίνησε από τον πάγκο της Πεσκάρα, μεταπήδησε στη Λέτσε για να έρθει μετά η… εκτόξευση μέσω της Σασουόλο.

Η εκπληκτική του δουλειά στην Σασουόλο ήταν και αυτή που του εξασφάλισε το… εισιτήριο για τη Ρόμα, όπου και παρέμεινε για 87 ματς. Μετά από 46 νίκες, 18 ισοπαλίες και 23 ήττες, αποχώρησε από τη Ρώμη τον Μάρτιο του 2019. Στη συνέχεια ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Σαμπντόρια, ενώ πέρασε και από τη Σαρδηνία και την Κάλιαρι.

Τελευταίο κλαμπ που καθοδήγησε ήταν η Βερόνα και από τον Σεπτέμβρη του 2021 βρίσκεται εκτός πάγκων. Ο 52χρονος αναζητά την επόμενη προπονητική του στέγη, με την ΑΕΚ να ρίχνει το… βάρος στην περίπτωσή του.

Τι λέει η ΑΕΚ για τον Ντι Φραντσέσκο

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ συνεχίζει να κρατά… χαμηλά την μπάλα στο θέμα του προπονητή, ακολουθώντας τη «συνταγή» Ρούντι Γκαρσία και στην υπόθεση του Ντι Φραντσέσκο.

«Για τον Ντι Φραντζέσκο ισχύει ότι είχαμε πει για τον Ρούντι Γκαρσία. Η ΑΕΚ έχει εξετάσει και εξετάζει όλες τις διαθέσιμες περιπτώσεις με στόχο την καλύτερη δυνατή επιλογή. Δεν υπάρχει ακόμα η παραμικρή απόφαση, υπάρχει συγκεκριμένη λίστα επιλογών που εξετάζονται.

Δεν πρόκειται να μπούμε σε καμία διαδικασία ονοματολογίας μέχρι να υπάρξει κάτι σοβαρό και προχωρημένο προκειμένου να ενημερώσουμε υπεύθυνα. Ούτε εξυπηρετεί την ΑΕΚ σε αυτή τη φάση η διαδικασία άκρατης παράθεσης ονομάτων και υποψηφίων», αναφέρουν από το κιτρινόμαυρο περιβάλλον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ