Μπεναβίδες… τέλος για την ΑΕΚ – Αποκάλυψη από την Αργεντινή

Μπεναβίδες… τέλος για την ΑΕΚ – Αποκάλυψη από την Αργεντινή

Ο Κάρλος Μπεναβίδες δεν απάντησε στο τελεσίγραφο της ΑΕΚ και η Ενωση αποσύρεται από τη διεκδίκηση του Ουρουγουανού μέσου της Ιντεπεντιέντε.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να ολοκληρώσει από τώρα την πρώτη μεταγραφική της κίνηση για το καλοκαίρι. Αλλά τα πράγματα φαίνεται ότι δεν εξελίσσονται καθόλου καλά για τους Κιτρινόμαυρους στην υπόθεση τους Κάρλος Μπεναβίδες. Για την ακρίβεια, όπως αναφέρουν στην Αργεντινή, η μεταγραφή αυτή τη στιγμή είναι… χαλασμένη.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε τα μεσάνυχτα γνωστός Αργεντινός δημοσιογράφος, η ΑΕΚ είχε ζητήσει το συντομότερο δυνατό απάντηση από τον Μπεναβίδες. Του είχε καταθέσει πρόταση για συμβόλαιο 4 ετών, με συνολικές απολαβές που ακουμπούσαν τα 2.000.000 € και περίμενε απάντηση, για να έρθει ο ποδοσφαιριστής άμεσα στην Ελλάδα με τον μάνατζέρ του και να τελειώσει και το τυπικό σκέλος της συμφωνίας, με υπογραφές και ιατρικές εξετάσεις.

Εντούτοις, ο Μπεναβίδες φαίνεται ότι αποφάσισε να παίξει το παιχνίδι των καθυστερήσεων με την Ενωση. Προκαλώντας εκνευρισμό, αλλά και ανησυχία πως ο ποδοσφαιριστής… χρησιμοποιεί την πρόταση των Κιτρινόμαυρων, με σκοπό να πάρει το συμβόλαιο που θέλει από την Ιντεπεντιέντε, με την οποία επίσης συζητάει, ώστε να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Και για αυτόν τον λόγο, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Σέζαρ Λουίς Μέρλο, ενημέρωσε ότι αποσύρει την προσφορά της στον 24χρονο μέσο.

«Η ΑΕΚ από την Ελλάδα εγκατέλειψε την περίπτωση απόκτησης του Κάρλος Μπεναβίδες, του Ουρουγουανού της Ιντεπεντιέντε του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει 30/06, από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής δεν απάντησε στην πρόταση που του έκαναν», ανέφερε αρχικά ο Μέλο, σημειώνοντας επιπλέον πως «οι «Κόκκινοι» συνεχίζουν τις συζητήσεις για να προσπαθήσουν να επεκτείνουν τον δεσμό τους με τον παίκτη και να μην φύγει ελεύθερος».

Πλέον, μένει να φανεί εάν όντως η ΑΕΚ αποφάσισε να αποσύρει την προσφορά της στον Μπεναβίδες, φοβούμενη ότι θα υποστεί μια μεταγραφική ήττα ή εάν πρόκειται για παιχνίδι τακτικής, ώστε να πιέσει την πλευρά του ποδοσφαιριστές. Οι επόμενες ώρες θα είναι διαφωτιστικές…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ