Ολυμπιακός : Η απόλυτη σιωπή του Γκαρθία

Ολυμπιακός : Η απόλυτη σιωπή του Γκαρθία

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία δεν είπε το παραμικρό στους παίκτες του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό. Καμιά παρατήρηση, καμιά κουβέντα από τον 44χρονο κόουτς.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να νικήσει το απόγευμα του Σαββάτου στην Λιβαδειά και η εμφάνιση των ερυθρόλευκων απέναντι στους Βοιωτούς ήταν απογοητευτική. Οι παίκτες της πειραϊκής ομάδας δεν είχαν την παραμικρή ένταση, την παραμικρή διάθεση στο παιχνίδι τους κι έτσι δεν μπόρεσαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Αποτέλεσμα της κάκιστης εμφάνισης ήταν να βρεθεί ο Ολυμπιακός στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Ευθύνες φυσικά για την αρνητική εικόνα της ομάδας του λιμανιού δεν έχουν μόνο οι παίκτες. Ευθύνη έχει και ο προπονητής των πειραιωτών, Όσκαρ Γκαρθία καθώς αρκετές επιλογές του αποδείχθηκαν λανθασμένες.

Αυτό πάντως που πρέπει να σημειωθεί και φανερώνει πολλά και για την επόμενη μέρα, είναι η στάση που κράτησε ο Ισπανός προπονητής μετά το τέλος του αγώνα. Ο Γκαρθία προτίμησε τον δρόμο της σιωπής, της απόλυτης σιωπής. Πολλοί ίσως θα περίμεναν μια «έκρηξη» από πλευράς του 44χρονου τεχνικού, για την εμφάνιση των ερυθρόλευκων και το αποτέλεσμα.

Ο Γκαρθία όμως δεν είπε το παραμικρό στους παίκτες του μετά την λήξη της αναμέτρησης. Δεν έκανε ούτε μια παρατήρηση στους ερυθρόλευκους, τη στιγμή μάλιστα που νωρίτερα οι παίκτες είχαν ακούσει τις έντονες παρατηρήσεις του Σάββα Θοεδωρίδη. Ενώ όλοι περίμεναν ότι ο Γκαρθία θα έβαζε τις φωνές μετά το τέλος του αγώνα, για να ταρακουνήσει και τους παίκτες του, ο Καταλανός προτίμησε τον δρόμο της σιωπής.

Ενδεχομένως να έχει να πει πολλά στους ερυθρόλευκους στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στου Ρέντη. Ίσως να μην ήθελε να βάλει «γκάζια» αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού που οι σφυγμοί είναι σε υψηλά επίπεδα. Η ουσία πάντως είναι ότι ο Γκαρθία δεν είπε το παραμικρό.

Στο ημίχρονο του αγώνα ο Ισπανός τεχνικός των ερυθρόλευκων ζήτησε από τους παίκτες του στα αποδυτήρια να κερδίσουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, εξήγησε τις αλλαγές που θα γίνονταν με την είσοδο του Φορτούνη στο παιχνίδι και ζήτησε από τα δύο ακραία μπακ (Κούτρη και Ελαμπντελαουί) να κάνουν περισσότερα ανεβάσματα στην περιοχή του Λεβαδειακού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ