Με Ελ Αραμπί στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός – Τι γίνεται με τον Τικίνιο

Με Ελ Αραμπί στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός – Τι γίνεται με τον Τικίνιο

Μπορεί ο Τικίνιο να σκόραρε στο φιλικό με τη Σαχτάρ, μπορεί ο Ελ Αραμπί να έχασε κάποιες προπονήσεις, αλλά ο Μαρτίνς «ψηφίζει» τον Μαροκινό για τη Λεωφόρο.

Εως και πριν λίγες ημέρες, όλα έδειχναν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς είχε αποφασίσει για τον σέντερ φορ που θα χρησιμοποιούσε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Θεωρούνταν σχεδόν βέβαιη η παρουσία του Τικίνιο Σοάρες στο αρχικό σχήμα. Αλλά τα τελευταία 24ωρα τα πράγματα έχον αλλάξει. Και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει φροντίσει για αυτή την αλλαγή…

Ο Μαρτίνς είναι σαφές στο Ρέντη ότι κάνει… δεύτερες σκέψεις για τον παίκτη που θα αναλάβει την εμπροσθοφυλακή των Πειραιωτών. Με τον Ελ Αραμπί να χρησιμοποιείται με τους «βασικούς» το τελευταίο διήμερο, να δείχνει ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με την ίωση που τον ταλαιπώρησε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και να δείχνει ότι είναι απολύτως έτοιμος και σε καλή φυσική κατάσταση για το σημαντικότερο ντέρμπι του ελληνικού αθλητισμού.

Ο Τικίνιο δεν έχει βγει τελείως από την εξίσωση του αρχικού σχήματος. Εξάλλου και στο διπλό της Παρασκευής ο Μαρτίνς τον χρησιμοποίησε κάποια στιγμή με τους «βασικούς», με τη διαφορά, ωστόσο, ότι περισσότερο επέμεινε στη χρησιμοποίηση του Ελ Αραμπί στην 11άδα, θέλοντας να τον «δέσει» με τους υπόλοιπους της επίθεσης.

Ο Ελ Αραμπί έχει 18 γκολ και 3 ασίστ φέτος σε 41 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στο πρωτάθλημα έχει 12 γκολ και 3 ασίστ σε 27 αναμετρήσεις. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ελ Αραμπί, που έχει κερδίσει τη θεση του βασικού από τον Βραζιλιάνο σέντερ φορ εδώ και σχεδόν δύο μήνες, έχει τρομερή παράδοση κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε 9 αναμετρήσεις κόντρα στους Πράσινους, ο 35χρονος Μαροκινός έχει συνολικά 5 γκολ και 1 ασίστ.

Οσο για τις υπόλοιπες θέσεις της 11άδας; Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα, πλέον, είναι εκείνο που έχει γράψει ήδη από την Πέμπτη to10.gr και αφορά στη χρησιμοποίηση του Πάπε Αμπού Σισέ σε ρόλο αριστερού μπακ. Ο Μαρτίνς τον δοκίμασε στη συγκεκριμένη θέση με τους «βασικούς» και την Παρασκευή και παρότι κάποια στιγμή τον χρησιμοποίησε και στόπερ, βάζοντας τον Ρέαμπτιουκ στο αριστερό άκρο, δείχνει να έχει κατασταλάξει πως ο Σενεγαλέζος μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμος στη Λεωφόρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ