Όλα τα «φώτα» στη Ριζούπολη

Όλα τα «φώτα» στη Ριζούπολη

Το ματς ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Βόλο ξεχωρίζει από το σημερινό «μενού» των playouts.

Δεδομένος έμοιαζε στην αρχή των playouts ο υποβιβασμός του Απόλλωνα Σμύρνης από την κατηγορία της Super League. Τα πράγματα ωστόσο έχουν αλλάξει και όλα πλέον κρέμονται από μια κλωστή!

Ο Απόλλωνας έχει πάρει δύο νίκες στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του «μίνι» πρωταθλήματος και βρίσκεται μόλις στο -2 από τη Λαμία που ορίζει τα μπαράζ. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ δίνει σήμερα ακόμα έναν «τελικό», καθώς αντιμετωπίζει στη Ριζούπολη τον Βόλο (16:00) στο παιχνίδι που ανοίγει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των playouts.

Οι γηπεδούχοι χρειάζονται μονάχα τη νίκη για να δώσουν συνέχεια στην εκπληκτική τους φόρμα και να αυξήσουν τις πιθανότητες για παραμονή, καθώς σε περίπτωση που πάρουν το «τρίποντο» θα περάσουν τη Λαμία, έστω και προσωρινά!

Για τον Βόλο από την άλλη, το παιχνίδι δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο μετά τη νίκη με τη Λαμία θα ψάξει ένα νέο θετικό αποτέλεσμα ώστε να χτίσει ένα σερί.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Παναιτωλικός υποδέχεται στο Αγρίνιο στις 19:30 τον Αστέρα Τρίπολης, σε μια αναμέτρηση που δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Για τους γηπεδούχους πάντως είναι μια καλή ευκαιρία να μπει τέλος στο αρνητικό σερί των τριών συνεχόμενων ηττών, σε αυτές τις πρώτες τρεις αγωνιστικές των playouts.

Από την άλλη, ο Αστέρας θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να περάσει τον ΟΦΗ, στη «μάχη» της πρώτης θέσης του «μίνι» πρωταθλήματος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ