Λουτσέσκου: «Την πίεση την έχει ο Άρης»

Λουτσέσκου: «Την πίεση την έχει ο Άρης»

Στον Άρη είναι η πίεση στο αυριανό (17/4) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για το ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» και μεταξύ άλλων τόνισε πως την πίεση την έχουν οι «κίτρινοι». Ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε επίσης και στο Conference League όπου στάθηκε στις εμπειρίες που αποκόμισε η ομάδα του.

Όσα είπε ο Λουτσέσκου στη NOVA:

«Αν αρχίσουμε να μιλάμε για τις εμπειρίες από το Conference ίσως θα χρειαστεί πολλή ώρα. Και δεν αναφέρομαι μόνο στα ματς με την Μαρσέιγ αλλά σε όλη μας την πορεία στην διοργάνωση. Πιστεύω ότι ήμασταν κοντά στο να εκπλήξουμε τους πάντες και να πάρουμε εμείς την πρόκριση και αναφέρομαι και στα δυο ματς απέναντι στην ομάδα από την Γαλλία. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες συνολικά και ειδικά στο ματς της Τούμπας. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου και δούλεψαν σκληρά για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Δεν το καταφέραμε επειδή ήταν πιο αποτελεσματικοί αυτοί ενώ εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε τις πολλές ευκαιρίες. Το λιγότερο όμως που μπορώ να πω είναι πως δικαιούμασταν να πάμε έστω στην παράταση αυτή τη σειρά των αγώνων. Ήταν όμως μια σημαντική εμπειρία που θα μας βοηθήσει τα επόμενα χρόνια καθώς πλέον θα διαχειριζόμαστε διαφορετικά τέτοιες καταστάσεις. Θα βελτιωθούμε και ως ομάδα αλλά και ατομικά».

Για το αυριανό ντέρμπι με τον Άρη:

«Είναι ξεκάθαρο πως την πίεση την έχει ο Άρης από τη στιγμή που παλεύει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και στη βαθμολογία είναι πολύ κοντά του τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η ΑΕΚ. Από την άλλη εμείς είχαμε αυτή τη φανταστική εμπειρία την περασμένη Πέμπτη αλλά παράλληλα και την καταπόνηση και τώρα έχουμε συνεχόμενα ματς. Είναι διαφορετικό να προετοιμάζεις την ομάδα για ένα παιχνίδι την εβδομάδα και διαφορετικό να έχεις συνεχόμενα. έχουμε δυναμώσει ως σύλλογο. Πρέπει να αντιδράσουμε καλά με ή χωρίς τη μπάλα και να επιβληθούμε με το δικό μας τέμπο. Θα πάμε εκεί να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι γνωρίζοντας ότι θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Με τη δική μας αυτοπεποίθηση και τον τρόπο παιχνιδιού. Δεν είναι είδηση πως έχουμε απουσίες. Όλη τη σεζόν συμβαίνει αυτό και για αυτό όλοι οι παίκτες είναι πολύτιμοι και έχουμε μάθει να ζούμε με τα προβλήματα. Αλλά δεν παραπονιόμαστε και προετοιμάζουμε όλους τους παίκτες για να είναι έτοιμοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ