Άρης: Νοκ άουτ ο Σάσα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Άρης: Νοκ άουτ ο Σάσα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Λούκας Σάσα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Μπούργος για το αυριανό (17/4) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Λούκας Σάσα αποτελεί το μεγάλο πρόβλημα για τον Άρη, ενόψει της αυριανής (17/4) εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που ένιωθε, δεν πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση και τέθηκε νοκ άουτ. Ο Χερμάν Μπούργος ανακοίνωσε μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης την αποστολή για το ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (17/04), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Kamara, Iturbe, Fabiano Leismann, Brabec, Bertoglio, Mancini, Ndiaye, Matilla, Sundgren, Ganea, Benalouane, Luis Palma, Doukoure, M’Bakata, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ