ΠΑΟΚ: Ο μικρός Λέανδρος ήταν ο επίτιμος καλεσμένος της προπόνησης (vid,pics)

ΠΑΟΚ: Ο μικρός Λέανδρος ήταν ο επίτιμος καλεσμένος της προπόνησης (vid,pics)

Ο μικρός Λέανδρος, που αντιμετωπίζει πρόβλημα όρασης είχε την τύχη να γνωρίσει από κοντά τον Πασχαλάκη και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και να παίξει ποδόσφαιρο μαζί τους.

Έναν ξεχωριστό καλεσμένο είχε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι με τον Άρη. Ο μικρός Λέανδρος ο οποίος είχε φιλοξενηθεί στην Τούμπα στο ματς με την Μαρσέιγ, βρέθηκε το Σάββατο (16/4) βρέθηκε στην προπόνηση του Δικεφάλου και είχε την τύχη να γνωρίσει από κοντά τον αγαπημένο του Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:  

«Η τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι κόντρα στον Άρη είχε έναν επίτιμο καλεσμένο. Τον Λέανδρο, ο οποίος στο παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στη Μαρσείγ έδωσε στους παίκτες τη μπάλα του αγώνα και στη συνέχεια πήρε θέση στην κερκίδα, είδε την αναμέτρηση με τα μάτια της ψυχής του, ενώ δεν φώναξε πολύ δυνατά τα συνθήματα, γιατί δεν ήθελε να ενοχλήσει τους δίπλα.

Ο νέος μας φίλος συναντήθηκε με όλα τα μέλη της ομάδας, γνώρισε τον αγαπημένο του Αλέξανδρο Πασχαλάκη , έδωσε συμβουλές στους τραυματίες, συνομίλησε με τον προπονητή, έπαιξε μπάλα, μας είπε μερικές απίθανες ατάκες κι έκλεισε ραντεβού για να εκπληρώσει το όνειρό του.Ο Λέανδρος μοιράστηκε την επιθυμία του να βάλει ένα γκολ στο γήπεδο της Τούμπας, να το αφιερώσει στην αγαπημένη του ομάδα και να ακούσει το γήπεδο της Τούμπας να φωνάζει το όνομά του. Είπε πως αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, αλλά μάλλον δεν ήξερε που… έμπλεξε. Σας είπαμε πολλά. Ας αφήσουμε την εικόνα να μιλήσει κι ας δούμε το απολαυστικό βίντεο του PAOK TV από την επίσκεψη του Λέανδρου στο γήπεδο της Τούμπας, παρέα με τις αδερφές του, Αριάδνη και Δανάη».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PAOK FC (@paok_fc)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ