Πάλμα: «Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ»

Πάλμα: «Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ»

Ο Λουίς Πάλμα μίλησε εν όψει του αποψινού ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ (17/4, 19:30) και τόνισε πως άπαντες έχουν ρίξει το βάρος στο συγκεκριμένο ματς.

Για το αποψινό ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ (17/4, 19:30) μίλησε ο Λουίς Πάλμα στην κάμερα της NOVA και τόνισε ότι άπαντες έχουν ρίξει το βάρος στο συγκεκριμένο ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ποιος ήταν το πρώτο άτομο που μίλησε μετά το πρώτο του γκολ στον αγώνα με την ΑΕΚ:

«Μίλησα με την οικογένεια μου, που φυσικά είναι η κινητήρια δύναμή μου.Είναι μια προσωπική νίκη για μένα γιατί είναι το πρώτο γκολ που πέτυχα στην Ευρώπη, ήταν ένα προσωπικό στοίχημα που είχα θέσει και σημαίνει πολλά για μένα και για την οικογένειά μου

Για το αν έχει παίξει ξανά στη θέση του επιθετικού και αν γνώριζε ότι θα πάρει φανέλα βασικού:

«Υπήρξε μια σεζόν στην Ονδούρα που έπαιξα ως επιθετικός και μπορώ να παίξω σε αυτές τις θέσεις, το κατέχω, αλλά και σε οποιαδήποτε θέση ζητήσει ο προπονητής».

Για το αν τους είπε κάτι ο Μπούργος μετά τον προηγούμενο αγώνα:

«Έδωσε σε όλους συγχαρητήρια και τώρα αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Μου έχουν μιλήσει ήδη για αυτά τα παιχνίδια, ξέρω ότι είναι αγώνες με μεγάλη αντιπαλότητα και κανείς δε θέλει, ούτε να χάσει, ούτε καν να φέρει ισοπαλία και όλη αυτή τη βδομάδα, η ομάδα δουλεύει για να φέρει αυτούς τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα τη φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο της, που είναι η Ευρώπη».

Για το αν ανυπομονεί για τον αγώνα:

«Είναι ένα επιπλέον κίνητρο, μια έξτρα ενθάρρυνση για να μπορέσουμε να τρέξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και περιμένουμε τη στήριξη τους, από την αρχή ως το τέλος για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ