Ατρόμητος – ΟΦΗ 1-1: Βγήκε η υποχρέωση

Ατρόμητος – ΟΦΗ 1-1: Βγήκε η υποχρέωση

Σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, Ατρόμητος και ΟΦΗ ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο Περιστέρι, με τους Κρητικούς να ανεβαίνουν στην πρώτη θέση των πλέι ουτ.

Ο Ατρόμητος υποδέχθηκε στο Περιστέρι τον ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος της Superleague, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να προσθέτουν από ένα βαθμό στο σακούλι τους στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη για να κλειδώσουν και τυπικά την παραμονή τους στην κατηγορία, ωστόσο θα πρέπει να κάνουν λίγο ακόμα υπομονή. Από την άλλη πλευρά ο ΟΦΗ με τον βαθμό που πήρε σήμερα ανέβηκε στην πρώτη θέση των πλέι άουτ με 41 πόντους.

Ο αγώνας 

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 10ο λεπτό της συνάντησης κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Κλωναρίδη μετά από λάθος του Επασί που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα και έτσι ο Έλληνας επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να κάνει το 1-0 υπέρ του Ατρομήτου.

Από εκεί και πέρα η ομάδα του ΟΦΗ ανέβασε τον ρυθμό της στο παιχνίδι και λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Νέιρα να ισοφαρίσει, όταν μέσα από την μικρή περιοχή δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με τον Γιαννιώτη να μπλοκάρει την μπάλα. Έτσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Ατρόμητο να προηγείται με 1-0.

Ο ΟΦΗ μπήκε πολύ δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 48ο λεπτό του αγώνα κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Φελίπε, ο οποίος έκανε το 1-1 για τους Κρητικούς μετά το ωραίο γύρισμα του Μπαλογιάννη. Στην συνέχεια ο Ατρόμητος στο 53ο λεπτό έχασε μια ευκαιρία με τον Καρτάλη να πάρει προβάδισμα, όμως το γύρισμα που επιχείρησε δεν βρήκε κάποιο συμπαίκτη.

Στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης οι Κρητικοί κέρδισαν φάουλ το οποίο εκτέλεσε Φελίπε, αλλά ο Γιαννιώτης έκανε μεγάλη επέμβαση και του είπε «όχι». Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με το 1-1 να παραμένει και οι δυο ομάδες να φεύγουν ισόπαλες από το Περιστέρι.

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Καρτάλης (68’ Αλιμπέκ), Χαρίσης, Έρλινγκμαρκ, Μουνίθ (83’ Σπιριντόνοβιτς), Κουλούρης, Κλωναρίδης (68’ Ροτάριου)

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Βούρος, Διαμαντής, Μεγιάδο, Νέιρα, Τοράλ (39’ Μπουζούκης), Τσιλιανίδης (68’ Στάικος), Λάμπρου (77’ Γιαννούλης), Φελίπε

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ