ΑΕΚ: Στα «ραντάρ» και ο Αλμέιδα

ΑΕΚ: Στα «ραντάρ» και ο Αλμέιδα

Στη λίστα της ΑΕΚ για τη θέση του προπονητή φέρεται να βρίσκεται ο Ματίας Αλμέιδα.

Στο «μπλοκάκι» της ΑΕΚ και ο Ματίας Αλμέιδα. Ακόμα ένα όνομα για την ΑΕΚ. Ένα από τα πολλά που έχουν προκύψει τις τελευταίες εβδομάδες για την τεχνική ηγεσία της Ένωσης η οποία «τρέχει», προσπαθώντας να κλείσει την υπόθεση όσο πιο σύντομα γίνεται.

Ιδανικά, στην ΑΕΚ θέλουν να έχουν βρει τον νέο τους προπονητή στις αρχές του επόμενου μήνα, ώστε να του δώσουν τον απαραίτητο χρόνο για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, η οποία θα είναι και ιστορική για τον οργανισμό, καθώς θα γίνει το… ποδαρικό στην «Αγιά Σοφιά».

Ο 48χρονος Αργεντινός προπονητής, με θητείες στις Ρίβερ Πλέιτ, Μπάνφιλντ, Τσίβας Γκουαδαλαχάρα και Σαν Χοσέ, φέρεται να βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ. Ο Αλμέιδα βρίσκεται χωρίς δουλειά από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα του MLS, στην οποία παρέμεινε συνολικά για 2,5 χρόνια.

Ως ποδοσφαιριστής, ο Ματίας Αλμέιδα είχε αγωνιστεί σε Ρίβερ, Σεβίλλη, Λάτσιο και Ίντερ, έχοντας πραγματοποιήσει μια μεγάλη καριέρα. Στην ΑΕΚ δεν έχουν καταλήξει πουθενά αυτή τη στιγμή, καθώς συνεχίζουν να «τσεκάρουν» την αγορά, ευελπιστώντας ωστόσο να βρουν σύντομα λύση στο θέμα και να φτάσουν σε ένα happy end.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ