ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΕΚ Live Streaming: Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την απώλεια από τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των play off της Σούπερ Λιγκ, συνέχισε με τρεις ισοπαλίες. Πρώτα αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με τον Ολυμπιακό, εντός έδρας, πριν αποσπάσει τον βαθμό και από τον Άρη (0-0), στη Θεσσαλονίκη, την 3η αγωνιστική. Η ομάδα
βρίσκεται στην τελευταία θέση (6η) στο ειδικό πρωτάθλημα, μετά την τελευταία ισοπαλία με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, 10 βαθμούς μακριά από τον Άρη (3 η θέση) που αυτή τη στιγμή κρατά στα χέρια του το ευρωπαϊκό εισιτήριο του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Η ΑΕΚ μόνο ιδανικά δεν έχει ξεκινήσει στα πλέι οφ. Μετά την ισοπαλία (1-1) της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, γνώρισε την ήττα (0-1) από τον ΠΑΟΚ, πριν αποσπάσει ισοπαλία (1-1) με τον Ολυμπιακό, και ηττηθεί, στο τελευταίο ματς (1-2) από τον Άρη. Με τον Οφρυδόπουλο, πλέον, στον πάγκο, θα παλέψει για την 3 η
θέση που δίνει εισιτήριο για το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Σοβαρότατα τα ανασταλτικά θέματα που εμφανίζει, αφού έχει δεχτεί τέρμα και στα επτά τελευταία ματς.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 της Δευτέρας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΕΚ Live Streaming | Οφρυδόπουλος: «Πρόβλημα για την ΑΕΚ η νοοτροπία στα αποδυτήρια»

«Είχαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά αυτό δεν αρκεί γιατί κατά τη διάρκεια του αγώνα πρέπει να είσαι και σοβαρός και υπεύθυνος. Το βασικό πρόβλημα της ομάδας, όσο είμαι εγώ εδώ είναι θέμα νοοτροπίας. Δεν είναι της παρούσης να βρούμε λύσεις. Προέχει η νίκη για το σύλλογο.

Νοοτροπία μιλάω για το αγωνιστικό κομμάτι, όχι για το διοικητικό. Το διοικητικό έχει πάρει τους καλύτερους παίκτες γιατί πριν εννιά μήνες όλοι λέγαμε ότι η ΑΕΚ έχει καλούς παίκτες και πάει για πρωτάθλημα. Μετά από εννιά μήνες δεν μπορούμε να πούμε κάτι διαφορετικό. Είναι θέμα νοοτροπίας στο αγωνιστικό κομμάτι. Εγώ είπα μια αιτία. Δεν προέχει να αναλύσουμε αυτό το θέμα, αλλά να πάει ο σύλλογος μπροστά και θα πάει μπροστά και τη Μεγάλη Δευτέρα να πάρει τους βαθμούς της νίκης».

Και συνέχισε λέγοντας: «Μετά από τα ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό φέραμε τον κόσμο μας στο γήπεδο, αλλά τους διώξαμε ξανά και τις δύο φορές. Είναι πολύ στενάχωρο και το κατανοώ».

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΕΚ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ