ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ LiveStreaming:

Ο Άρης ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ, αφού έφτασε σε μεγάλη νίκη (2-1) στην έδρα της ΑΕΚ, την περασμένη αγωνιστική. Δεν έχει γνωρίσει την ήττα στα τρία τελευταία παιχνίδια που έδωσε στο μίνι τουρνουά, αφού πριν τη μάχη στο ΟΑΚΑ, είχε αναδειχθεί ισόπαλος (0-0) με Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτή τη φορά υποδέχεται το ντέρμπι της πόλης τον ΠΑΟΚ, με στόχο το τρίποντο που θα τον βοηθήσει να εδραιωθεί στην τριάδα.

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε όμως τελικά ηττήθηκε και στην Τούμπα (0-1) από τη Μαρσέιγ, με την ευρωπαϊκή πορεία του για φέτος, να τερματίζεται. Πάλεψε σκληρά στη Μασσαλία, πριν από μία εβδομάδα, με την ήττα (1-2), να δυσκολεύει εξαρχής την αποστολή του. Καλή εμφάνιση την Πέμπτη, με το αποτέλεσμα να αδικεί το σύνολο του Λουτσέσκου. Δεν είχε υποχρεώσεις για τη Σούπερ Λιγκ, το περασμένο Σαββατοκύριακο, αφού ο αγώνας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό αναβλήθηκε, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που έδωσε για του ΓιουρόπαΚόνφερενς Λιγκ. Πηγαίνει στο ντέρμπι της πόλης ύστερα από δύο απώλειες από τη γαλλική ομάδα αλλά και εκείνη από τον Παναθηναϊκό (1-2) στον αγώνα που διεξήχθη στις 3 Απριλίου.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σεΆρηκαι ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για τις 19:30της Κυριακής.

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ LiveStreaming | Μπεναλουάν: «Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ»

Για τη σημασία που έχει για ολόκληρο τον οργανισμό του Άρη μια νίκη με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο ΓιοάνΜπεναλουάν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξέρουμε πώς θα είναι δύσκολο το ερχόμενο παιχνίδι. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να νικήσουμε σε αυτό, για τους οπαδούς μας, για τον πρόεδρό μας, για ολόκληρη την πόλη. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε και θα πάμε για τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι».

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ LiveStreaming | Λουτσέσκου: «Ήταν μια τεράστια εμπειρία για εμάς – Ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας»

 Ο ΡαζβάνΛουτσέσκου μίλησε για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Ευρώπη, αναφέροντας πως το ταξίδι στο ConferenceLeague ήταν μια τεράστια εμπειρία και πως όλοι ξεπέρασαν τους εαυτούς τους.

Όσα είπε ο Λουτσέσκου:

Αναφορικά με το γεγονός ότι αυτό που έλειψε ήταν το γκολ: «Αυτό που μας έλειψε σήμερα είναι η νίκη, τι να πω μετά από τέτοιο παιχνίδι. Ένα λάθος, ένα γκολ. Δεν καταφέραμε να μπούμε διαφορετικά στο παιχνίδι σε 5-6 φάσεις που κάναμε.

Ήταν μια τεράστια εμπειρία για εμάς, κράτησε μεγάλη περίοδο και ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας, παλεύοντας, παίζοντας κάθε τρεις ημέρες. Κυριαρχήσαμε απέναντι σε μια ομάδα όπως η Μαρσέιγ, που παίζει με αντιπάλους όπως ο Εμπαπέ, ο Νειμάρ, ο Μέσι. Τι άλλο μπορούμε να πούμε…».

Για την αντίδραση των φιλάθλων παρ’ όλο τον αποκλεισμό: «Δεν είναι μόνο χάρη σε εμάς. Η υπερηφάνεια των φιλάθλων μας είναι τόσο μεγάλη, που νομίζω ότι κλείνει καλά η ευρωπαϊκή μας πορεία».

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ LiveStreaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ