Αποθέωσε Μάνταλο και Τσούμπερ ο Ντέμης (vid)

Αποθέωσε Μάνταλο και Τσούμπερ ο Ντέμης (vid)

Ο Ντέμης Νικολαϊδης σχολίασε τη νίκη της ΑΕΚ στα Γιάννενα, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους Πέτρο Μάνταλο και Στίβεν Τσούμπερ.

Για τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες μίλησε ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Ο παλαίμαχος άσος και πρώην πρόεδρος της Ένωσης σχολίασε την εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων» στα Γιάννενα, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους Μάνταλο, Τσούμπερ και Ρότα.

Ο Ντέμης αποθέωσε τον Ελβετό μεσοεπιθετικό για τη χθεσινή του εικόνα, ενώ στάθηκε και στην συνεχόμενη ανεβασμένη απόδοση του νεαρού μπακ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην εκπομπή του στη NOVA ο Νικολαϊδης:

«Γενικά ο Ρότα ωριμάζει παιχνίδι με παιχνίδι. Πρέπει να δίνουμε χρόνο στους παίκτες να κάνουν λάθη και να μαθαίνουν από αυτά. Ταυτόχρονα στο δεύτερο γκολ ο Τσούμπερ, πριν από κάποιους μήνες αν βρίσκονταν σε αυτή τη θέση θα σούταρε. Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι του. Ετρεξε πολύ, πίεσε, μάρκαρε, ήταν ομαδικός».

«Δεν έχει άλλο παίκτη σαν τον Μάνταλο η ΑΕΚ. Αυτό είναι αντικειμενικό. Αφορά τα χαρακτηριστικά του ίδιου και των άλλων παικτών της ομάδας.

Υπάρχουν παιχνίδια που δεν είναι καλή η απόδοσή του, αλλά αυτό δεν αλλάζει το αν είναι καλός παίκτης και πάλι καλός παραμένει», κατέληξε ο παλαίμαχος της Ένωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ