Για πάντα στον Αστέρα Μπαράλες και Ιγκλέσιας

Για πάντα στον Αστέρα Μπαράλες και Ιγκλέσιας

Ανανέωσε τα συμβόλαια των Μπαράλες και Ιγκλέσιας ο Αστέρας Τρίπολης.

«Έδεσε» Χερόνιμο Μπαράλες και Ματιάς Ιγκλέσιας ο Αστέρας Τρίπολης!

Με ανακοίνωσή τους, ο Αστέρας επισημοποίησε την επέκταση της συνεργασίας με τους δυο Αργεντινούς, που θα παραμείνουν στην Τρίπολη πιθανότατα ως το τέλος της καριέρας τους.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωσης της συνεργασίας του με δύο ποδοσφαιριστές.

Ο Ματίας Ιγκλέσιας υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Αστέρα Τρίπολης έως το καλοκαίρι του 2023.

Ο Χερόνιμο Μπαράλες υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2024.

Ευχόμαστε και στους δύο ποδοσφαιριστές υγεία και καλή συνέχεια φορώντας τη φανέλα την οποία υπηρετούν εδώ και πολλά χρόνια».

Οι δυο παίκτες δήλωσαν από την πλευρά τους

Ματίας Ιγκλέσιας: «Ο Αστέρας για εμένα αποτελεί όχι απλά μία επαγγελματική επιλογή, αλλά μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ζωή. Έχω περάσει εδώ τα οχτώ χρόνια της ποδοσφαιρικής μου καριέρας και είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που θα εξακολουθήσω να φοράω αυτή τη φανέλα και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στον Αστέρα μεγάλωσα επαγγελματικά, μεγάλωσα ποδοσφαιρικά, μεγάλωσα και ως άνθρωπος, διότι κέρδισα πολλές εμπειρίες και εισέπραξα πολλή αγάπη και εκτίμηση. Όλα αυτά με γεμίζουν με μεγάλη ευθύνη. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του Αστέρα μας».

Χερόνιμο Μπαράλες: «Όλα αυτά τα χρόνια στον Αστέρα, τόσο τις πρώτες δύο χρονιές μου στην ομάδα, όσο και τα τελευταία τρία, συνάντησα μια δεύτερη οικογένεια. Αισθάνομαι τον Αστέρα ως μία πολύ ξεχωριστή εμπειρία στη ζωή μου, την οποία θα κουβαλάω μαζί μου μέχρι το τέλος.

Χαίρομαι, λοιπόν, πάρα πολύ που θα συνεχίσω να βρίσκομαι σε αυτόν τον σύλλογο, να είμαι μέρος της προσπάθειας που γίνεται, να παλεύω μαζί με τους συμπαίκτες μου για το καλύτερο δυνατό και θα εξακολουθήσω να νιώθω την αγάπη του κόσμου. Υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να προσφέρω τα πάντα στον Αστέρα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ