Στην Αθήνα για τελικές συζητήσεις με την ΑΕΚ ο Αλμέιδα

Στην Αθήνα για τελικές συζητήσεις με την ΑΕΚ ο Αλμέιδα

Ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται τη Μεγάλη Τετάρτη στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση της ΑΕΚ. Τι αναφέρουν οι «κιτρινόμαυροι» για το θέμα του προπονητή.

Στην Ελλάδα θα βρεθεί τη Μεγάλη Τετάρτη ο Ματίας Αλμέιδα για να συζητήσει άμεσα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης.

Η ΑΕΚ… τρέχει για να κλείσει προπονητή για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο Αργεντινός δείχνει να αρέσει αρκετά στα υψηλά «κιτρινόμαυρα» κλιμάκια.

Για αυτόν το λόγο, ο 48χρονος κόουτς που αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σαν Χοσέ, αναμένεται αύριο στη χώρα μας για απευθείας συζητήσεις με τους ανθρώπους του δικεφάλου.

Οριστική συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών δεν υπάρχει, με την ΑΕΚ να ρίχνει τους… τόνους. Από το στρατόπεδο της Ένωσης ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει κανένα deal και καμία απόφαση για τον νέο προπονητή του συλλόγου.

Η ΑΕΚ πήρε θέση για τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα, υπογραμμίζοντας πως τα υποψήφια ονόματα για την επόμενη μέρα του κιτρινόμαυρου πάγκου είναι πέντε. Μάλιστα, με τους τέσσερις προπονητές έχουν ολοκληρωθεί και οι τελικές συζητήσεις…

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία απόφαση για το θέμα του προπονητή. Είναι αυτονόητο ότι δεν υπάρχει και κανένα φαβορί ή… αουτσάιντερ για τον πάγκο της ΑΕΚ.

Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ βρίσκεται στο στάδιο της κατάρτισης της τελικής λίστας των υποψήφιων τεχνικών, έχει ήδη κάνει συναντήσεις, επαφές και συνεντεύξεις με συγκεκριμένους υποψήφιους προκειμένου να πάρει την τελική απόφαση και να προχωρήσει στην τελική της επιλογή.

Έχουν γίνει τέσσερις επαφές που έχουν ολοκληρωθεί σε επίπεδο τελικής συζήτησης εδώ και στο εξωτερικό και απομένει ακόμα μια τουλάχιστον επαφή μέχρι να υπάρξει η τελική απόφαση για τον προπονητή», τονίζουν από το κιτρινόμαυρο περιβάλλον για το μείζον θέμα του προπονητή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ