Ντόπες Λουτσέσκου στους παίκτες: «Υπάρχει μια κούπα… στο τραπέζι»

Ντόπες Λουτσέσκου στους παίκτες: «Υπάρχει μια κούπα… στο τραπέζι»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου «ντόπαρε» τους παίκτες του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα την ερχόμενη Πέμπτη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε το σύνθημα στον «δικέφαλο του Βορρά» ενόψει του πρώτου ματς.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός «ντόπαρε» τους παίκτες του για το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους και τόνισε όπως αναφέρει και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ: «Υπάρχει μια κούπα… στο τραπέζι».

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Η δύσκολη κι απαιτητική σεζόν του ΠΑΟΚ συνεχίζεται με ακόμα ένα καθοριστικό ματς. Από αυτά που κρίνουν στόχους και τίτλους.

«There’s a trophy on the table», όπως είπε χαρακτηριστικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Δικέφαλος οφείλει να το διεκδικήσει.

Η προετοιμασία για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό συνεχίστηκε την Μ. Τρίτη (19.04) στη Νέα Μεσημβρία.
Το πρόγραμμα αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας, την ανάπτυξη, τα τελειώματα μέσα από οργανωμένη επίθεση και την ανασταλτική λειτουργία.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια συνέχισαν ειδικό ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης έμεινε στο γυμναστήριο.

Την Τετάρτη (20.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ