Εξετάζεται και η περίπτωση του Λέκο από την ΑΕΚ

Εξετάζεται και η περίπτωση του Λέκο από την ΑΕΚ

Ο Ιβάν Λέκο που δουλεύει στη Σανγκάι Πορτ είναι στη λίστα της ΑΕΚ και εξετάζεται σοβαρά για τη θέση του προπονητή.

Μπορεί ο Ματίας Αλμέιδα να αναμένεται σήμερα (20/4) στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις με την ΑΕΚ, ωστόσο ο Αργεντινός τεχνικός δεν είναι δεδομένο ότι θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης. Οι «κιτρινόμαυροι» δουλεύουν παράλληλα και άλλες περιπτώσεις, με αυτή του Ιβάν Λέκο να είναι ψηλά στη λίστα.

Ο 44χρονος Κροάτης έχει ως μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του την κατάκτηση του πρωταθλήματος Βελγίου με την Μπριζ το 2017-2018, σεζόν στην οποία αναδείχθηκε και κορυφαίος προπονητής στη χώρα ενώ κατέκτησε και το Super Cup με την ίδια ομάδα. Στη συνέχεια δούλεψε στην Αλ Αΐν και μετά επέστρεψε στο Βέλγιο για λογαριασμό της Αντβέρπ με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο το 2020.

Τον Δεκέμβριο του 2020 είχε τη μεγάλη πρόταση από τη Σανγκάι την οποία και ανέλαβε τον Ιανουάριο του 2021. Είναι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος αφού τη σεζόν 2015-16 υπήρξε βοηθός του Ιγκόρ Τούντορ στον ΠΑΟΚ ενώ πριν την Μπριζ ξεκίνησε ως πρώτος προπονητής στη Σεν Τρούιντεν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Λέκο βρίσκεται επίσης σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΑΕΚ, έχοντας κάνει μάλιστα και επαφή με τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη ενώ οι εκπρόσωποί του έχουν έρθει στην Ελλάδα το προηγούμενο διάστημα. Ο Αλμέιδα, από τη στιγμή κιόλας που έρχεται σήμερα στην Ελλάδα, φαίνεται πως είναι το φαβορί, ωστόσο και η περίπτωση του Λέκο «παίζει» δυνατά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ