Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ κάνουν μεταγραφές μέσω TransferRoom (vid & pics)

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ κάνουν μεταγραφές μέσω TransferRoom (vid & pics)

Το TransferRoom δημοσίευσε βίντεο με Μοντέστο, Κονέ, Ρόκα, Λιβαθινό να συζητούν για μεταγραφικά θέματα στη Μαδρίτη.

Πριν από περίπου έναν μήνα έλαβε χώρα στη Μαδρίτη το έκτο συνέδριο του TransferRoom στο οποίο για ακόμη μία χρονιά υπήρχε και ελληνική εκπροσώπηση. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έδωσαν το «παρών» στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό meeting και είχαν ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με όλη τη μεταγραφική πιάτσα ανταλλάσσοντας πληροφορίες ενώ ενημερώθηκαν και για τις εξελίξεις και τα δεδομένα που διαρκώς μεταβάλλονται και εξελίσσονται στον χώρο.

Το TransferRoom μπήκε στη ζωή μας πριν από έξι χρόνια και βοήθησε τις ομάδες και τους ατζέντηδες στο να κινούνται με μεγαλύτερη ευκολία στο μεταγραφικό κομμάτι, είτε αυτό αφορά σε αγορές είτε σε πωλήσεις, δίνοντάς τους στο… πιάτο όλα όσα χρειάζονται. Η ίδια η πλατφόρμα μάλιστα δημοσίευσε βίντεο στο οποίο φαίνονται οι εκπρόσωποι των ελληνικών ομάδων να συζητούν για μεταγραφικά θέματα στη Μαδρίτη.

Από πλευράς Ολυμπιακού διακρίνεται ο Επικεφαλής Scouting της ομάδας, Φρανσουά Μοντεστό, από τον Παναθηναϊκό ο Επικεφαλής Scouting, Μάκης Λιβαθινός μαζί με τον Μανουέλ Ρόκα και από την ΑΕΚ ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, Παναγιώτης Κονέ. Το τι συζήτησαν και με ποιους, δεν έχει γίνει γνωστό. Μένει να δούμε αν θα υπάρξουν αποτελέσματα και ποια θα είναι αυτά…

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ