Άμεσα η συνάντηση Αλμέιδα – Μελισσανίδη

Άμεσα η συνάντηση Αλμέιδα – Μελισσανίδη

Στα γραφεία της AEGEAN βρίσκεται ο Ματίας Αλμέιδα, προκειμένου να τα... πει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τον πάγκο της ΑΕΚ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο μείζον θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ. Ο Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται από το μεσημέρι στη χώρα μας, προκειμένου να πάρει μια πρώτη… γεύση από τους «κιτρινόμαυρους».

Μαζί με τον μάνατζέρ του, ο υποψήφιος για τον πάγκο της Ένωσης, μετέβη σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης και σύντομα αναμένεται να τα πει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο πρώην τεχνικός της Σαν Χοσέ βρίσκεται στα γραφεία της Aegean και αναμένεται να τα πει με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, έτσι ώστε να συζητήσουν την προοπτική συνεργασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αν όλα πάνε καλά, δεν αποκλείεται να κλείσει γρήγορα ο «φάκελος» προπονητή στον δικέφαλο, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας δε θέλουν να χάσουν άλλο πολύτιμο χρόνο.

Ο Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην pole position για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ και η συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη θα καθορίσει τις εξελίξεις.

Θυμίζουμε, πως ο Αργεντινός κατέκτησε τέσσερα τρόπαια με την Τσίβας Γκουανταλαχάρ, εξαργυρώνοντας την επιτυχημένη του πορεία στο Μεξικό, με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στο MLS και τη Σαν Χοσέ. Αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο του αμερικανικού συλλόγου μετά από 103 αναμετρήσεις και τώρα δείχνει έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

Η επιστροφή του 48χρονου κόουτς στην Τσίβας «έπαιξε» δυνατά, με τους οπαδούς να… πίνουν νερό στο όνομά του. Ωστόσο, η «κιτρινόμαυρη» προοπτική φαίνεται πως κέρδισε τον Αλμέιδα για τον οποίο οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ακούσει τα καλύτερα. Γκουστάβο Πογέτ και Νάτσο Σκόκο έχουν… εγγυηθεί για τον Αργεντινό προπονητή που είναι στο κατώφλι της Ένωσης.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ