Η μεγάλη απόφαση του Μελισσανίδη

Η μεγάλη απόφαση του Μελισσανίδη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε με τον Ματίας Αλμέιδα, η ΑΕΚ είχε επαφές με αρκετούς προπονητές και πλέον ο «Τίγρης» καλείται να αποφασίσει για τον επόμενο τεχνικό της Ένωσης.

Η ΑΕΚ έχει μπει στην τελική ευθεία όσον αφορά το θέμα του επόμενου προπονητή και αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να κλείσει η υπόθεση. Ο Ματίας Αλμέιδα βρέθηκε στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης και είχε συνάντηση με τους ανθρώπους των κιτρινόμαυρων και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Αργεντινός τεχνικός είχε συζητήσεις τόσο με τους Παναγιώτη Κονέ και Γιάννη Παπαδημητρίου αρχικά, όσο και με το αφεντικό των «κιτρινόμαυρων» στα γραφεία της εταιρείας του. Οι κουβέντες κράτησαν από νωρίς το απόγευμα μέχρι το βράδυ και ολοκληρώθηκαν με δείπνο, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι δεν επισκέφτηκε την «Αγιά-Σοφιά» και τα Σπάτα, ενώ σήμερα αναμένεται να αναχωρήσει από την Ελλάδα μαζί με τους εκπροσώπους του. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι δυο πλευρές δεν συμφώνησαν, αλλά ο Μελισσανίδης έχει μπει στη διαδικασία πλέον να αποφασίσει για τον επόμενο προπονητή.

Οι επαφές έχουν ολοκληρωθεί με τους υποψήφιους, είτε μέσω συνάντησης, είτε μέσω τηλεφωνικών επαφών. Εκτός από τον Αλμέιδα στη λίστα της ΑΕΚ είναι και οι Μαουρίσιο Πελεγκρίνο, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο και Αντρέα Πίρλο, Ρούντι Γκαρσία ακόμη και ο Ιβάν Λέκο και ο τελευταίος λόγος πλέον πέφτει στον Μελισσανίδη, που τις επόμενες μέρες θα προχωρήσει στην πρόσληψη του κατάλληλου προπονητή για την Ένωση.

Πιθανότατα οι εξελίξεις για τον νέο τεχνικό να «τρέξουν» μετά τη Μεγάλη Βδομάδα και ειδικότερα στην αρχή της επόμενης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ