«Ντροπή και φιάσκο» με τον Πάμπλο Γκαρσία – Ιστορική… πρωτιά για τον προπονητή του ΠΑΟΚ Β (Pics)

«Ντροπή και φιάσκο» με τον Πάμπλο Γκαρσία – Ιστορική… πρωτιά για τον προπονητή του ΠΑΟΚ Β (Pics)

Ο Πάμπλο Γκαρσία πέρασε και δεν... ακούμπησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την πασίγνωστη AS να τον κατατάσσει στην χειρότερη ενδεκάδα στην ιστορία της «βασίλισσας».

Καλοκαίρι του 2005 και ο Πάμπλο Γκαρσία κάνει το μεγάλο άλμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Μετά από 80 συμμετοχές στην Παμπλόνα με τη φανέλα της Οσασούνα, μετακομίζει στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ. Εντυπωσιασμένοι οι Μερένχες από τα πρώτα δείγματα του Ουρουγουανού, καταβάλλουν το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτησή του.

Βέβαια… μετάνιωσαν γρήγορα για την επιλογή τους, με τον Πάμπλο Γκαρσία να μην ανταποκρίνεται στο ύψος των περιστάσεων. Από την επόμενη κιόλας χρονιά, η Ρεάλ ξεκίνησε να τον… παρκάρει ως δανεικό δεξιά και αριστερά. Πήγε στη Θέλτα, είχε μια μικρή περιπέτεια και στη Μούρθια, μέχρι που το καλοκαίρι του 2008, έμεινε ελεύθερος από τη «βασίλισσα», μετακομίζοντας στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ πέρασε και δεν… ακούμπησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με αποτέλεσμα η πασίγνωστη AS να τον κατατάσσει στη χειρότερη ενδεκάδα στην ιστορία της «βασίλισσας».

Το ισπανικό Μέσα έφτιαξε τη… χειρότερη ενδεκάδα που πέρασε ποτέ από τη Ρεάλ, με τον Πάμπλο Γκαρσία να έχει την τιμητική του. Στις 26 συμμετοχές του στην ομάδα της Μαδρίτης δεν έπεισε κανέναν και μνημονεύεται ακόμα και σήμερα ως ένα «φιάσκο» για τη «βασίλισσα» και τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Pablo Garcia, Real Madrid player

Ο τεχνικός της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά στους Μερένχες, με την AS να τον συμπεριλαμβάνει στις πιο αποτυχημένες μεταγραφές: «Ηρθε… πακέτο με τον Ντιόγκο, αλλά κόστισε πέντε εκατομμύρια ευρώ η απόκτησή του από την Οσασούνα. Μετακόμισε στη Μαδρίτη αλλά δεν μπόρεσε να ηγηθεί στην ομάδα. Από το 2005 ως και το 2008, πήγε με τη μορφή δανεισμού σε Θέλτα και Μούρθια μέχρι που αποχώρησε για την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ», αναφέρουν οι Ισπανοί για τις… χαμηλές πτήσεις του Πάμπλο Γκαρσία στην «βασίλισσα».

Τα υπόλοιπα ονόματα που βρίσκονται στην ίδια… κατηγορία με τον κόουτς των ασπρόμαυρων είναι οι: Αλμπάνο Μπιζάρι, Ντιόγκο, Τζόναθαν Γουντγκέϊτ, Πρέντραγκ Σπάσιτς, Φάμπιο Κοεντράο, Τόμας Γκράβεσεν, Τζούλιεν Φάουμπερτ, Ελβιρ Μπάλιτζ, Αντόνιο Κασάνο, Ρούστον Ντρενθ,

Con los fichajes que han sido un fiasco para el Real Madrid se puede formar un once. Algunos, como Diogo, Coentrao, Gravesen, Pablo García o Woodgate, llevan la firma de Florentino Pérez. Otros, como Drenthe y Faubert, la de Calderón...

«Με τις μεταγραφές που αποδείχθηκαν φιάσκο για τη Ρεάλ, μπορεί να σχηματιστεί μια ενδεκάδα. Κάποιοι, όπως ο Ντιόγκο, ο Κοεντράο, ο Γκράβεσεν, ο Πάμπλο Γκαρθία ή ο Γούντγκεϊτ, φέρουν την υπογραφή του Φλορεντίνο Πέρεθ. Άλλοι, όπως ο Ντρενθ και ο Φάουμπερτ, του Καλντερόν», τονίζει η AS για τις ιστορικές αποτυχημένες κινήσεις των Μερένχες.

Το όνομα του Πάμπλο Γκαρσία συζητιέται ακόμα στη Μαδρίτη, αλλά όχι για τους λόγους που θα ήθελε ο ίδιος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ