ΠΑΟΚ: Τα γκολ αγνοούνται και φταίνε οι σέντερ φορ

ΠΑΟΚ: Τα γκολ αγνοούνται και φταίνε οι σέντερ φορ

Τα τρία διαδοχικά παιχνίδια χωρίς γκολ έχουν χτυπήσει καμπανάκι στον ΠΑΟΚ εν όψει των τελευταίων ματς της σεζόν και τα βλέμματα στρέφονται πάνω στα σέντερ φορ.

Μετά και από τη «λευκή» ισοπαλία στο πρώτο ματς για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, είναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ δεν διανύει την πιο παραγωγική επιθετικά περίοδο. Συγκεκριμένα, το ματς με τους Πειραιώτες στην Τούμπα ήταν το τρίτο συνεχόμενο, στο οποίο ο Δικέφαλος του βορρά δεν πέτυχε ούτε ένα τέρμα.

Ωστόσο και πριν από αυτές τις τρεις αναμετρήσεις με Μαρσέιγ (0-1), Άρη (1-0) και Ολυμπιακό (0-0), οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν την καλύτερη δυνατή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα. Στη διάρκεια του 2022, οι «ασπρόμαυροι» έχουν δώσει 25 ματς σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη και έχουν σημειώσει 30 γκολ. Δηλαδή, με το ζόρι ξεπέρασαν το ένα γκολ σε μέσο όρο.

Τελευταία φορά που πέτυχαν περισσότερα από ένα γκολ ήταν στο παιχνίδι με τη Γάνδη στο Βέλγιο (1-2) στις 17 Μαρτίου για τη φάση των «16» του Europa Conference League, ενώ η τελευταία φορά που ξεπέρασαν τα δύο γκολ ήταν στις αρχές τις χρονιάς και συγκεκριμένα στις στις 23 Ιανουαρίου, όταν είχε πανηγυρίσει μια εμφατική εκτός έδρας νίκη επί του Βόλου με 4-0.

Τα γκολ αγνοούνται λοιπόν κατά κάποιον τρόπο στον πλανήτη ΠΑΟΚ και η ευθύνη για το εν λόγω γεγονός βαραίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τους σέντερ φορ. Χαρακτηριστικό είναι πως από τα 30 γκολ που έχει πετύχει συνολικά η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου σε 25 παιχνίδια μέσα στο 2022, οι κεντρικοί επιθετικοί έχουν σημειώσει μόλις τα τέσσερα από αυτά.

Ένα ο Σφιντέρσκι, ο οποίος αποτελεί παρελθόν, στην εντός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ (3-0), δύο ο Τσούμπα Άκπομ στα ματς με Βόλο (0-4) και ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) και ένα ο Τσόλακ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στα πλέι οφ στο ΟΑΚΑ (0-1). Αυτό το γεγονός δημιουργεί -και δικαιολογημένα- στον κόσμο του Δικεφάλου την επιθυμία της απόκτησης ενός… killer επιθετικού.

Η φετινή σεζόν έχει μπει στην τελική της ευθεία και ο ΠΑΟΚ περιμένει το γκολ από τους μέσους και τους μεσοεπιθετικούς του, κάτι το οποίο αποτελεί πρόβλημα και έχει αρχίσει να φαίνεται πολύ έντονα τον τελευταίο καιρό. Για τα τελευταία παιχνίδια της τρέχουσας σεζόν δεν μπορεί να γίνει κάτι, όμως εν όψει της νέας χρονιάς, αυτή η κατάσταση θα έπρεπε να προβληματίζει τους διοικούντες του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ