Εξελίξεις για τον Ονιεκούρου στην Τουρκία

Εξελίξεις για τον Ονιεκούρου στην Τουρκία

Η περίπτωση του Νιγηριανού μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού συνεχίζει να απασχολεί τους τούρκικους συλλόγους.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Χένρι Ονιεκούρου και την Μπεσίκτας, με τις τούρκικες ιστοσελίδες να έχουν σε περίοπτη θέση το όνομα του Νιγηριανού μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη γειτονική χώρα, ο εξτρέμ του Ολυμπιακού βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της μεταγραφικής λίστας της Μπεσίκτας, η οποία αναζητά τον αντικαταστάτη του Σάιλ Λάρκιν, που θα αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Καναδός δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Αετούς της Κωνσταντινούπολης και οι άνθρωποι της Μπεσίκτας ψάχνουν τον ποδοσφαιριστή που θα τον αντικαταστήσει.

Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτή του Χένρι Ονιεκούρου, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Ο Νιγηριανός εξτρέμ ήρθε στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, έχοντας μόλις 1 γκολ και 1 ασίστ σε 27 αναμετρήσεις με τους Ερυθρόλευκους.

Οι άνθρωποι της Μπεσίκτας θέλουν να εκμεταλλευτούν τη μέτρια σεζόν που πραγματοποιεί ο Χένρι με τα χρώματα του Ολυμπιακού και να τον αποκτήσουν στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού ως δανεικό από τους Πειραιώτες μέχρι το τέλος της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Ο Ονιεκούρου γνωρίζει καλά την τούρκικη πραγματικότητα, καθώς είχε αγωνιστεί στη Γαλατάσαραϊ έχοντας 22 γκολ και 12 ασίστ σε 71 αναμετρήσεις, με το προπονητικό τιμ και τους ανθρώπους της Μπεσίκτας να έχουν άριστη άποψη για τον Νιγηριανό μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο που έχει ο Αφρικανός με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ενώ οι Ερυθρόλευκοι τον απέκτησαν από την Μονακό έναντι 4.5 εκατ. ευρώ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ