ΑΕΚ: Νέος μνηστήρας για τον Αλμέιδα

ΑΕΚ: Νέος μνηστήρας για τον Αλμέιδα

Στο στόχαστρο της Κρουζ Αζούλ φαίνεται πως είναι ο Ματίας Αλμέιδα, με την ομάδα από το Μεξικό να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και να έχει στο στόχαστρό της τον Αργεντινό τεχνικό.

Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι κρίσιμη για την ΑΕΚ όσον αφορά στο θέμα του προπονητή, με τον Ματίας Αλμέιδα να είναι όπως όλα δείχνουν το φαβορί για να πάρει τη δουλειά. Απ’ ότι φαίνεται όμως η Ένωση δεν «παίζει» μόνη της για τον Αργεντινό τεχνικό αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Μεξικό, ενδιαφέρον για τον 48χρονο τεχνικό έχει δείξει και η Κρουζ Αζούλ.

Ο Αλμέιδα έχει πολύ καλό όνομα στη χώρα λόγω των όσων πέτυχε με την Τσίβας Γουαδαλαχάρα και όπως αναφέρουν στο Μεξικό, η Κρουζ Αζούλ που αναμένεται να αλλάξει προπονητή, τον έχει στο στόχαστρό της, μαζί με τον Ντιέγκο Κόκα.

Ο Χουάν Ρεϊνόσο θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας τις επόμενες ώρες και έτσι έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για τον επόμενο. Για να προχωρήσει όμως μια από τις δύο περιπτώσεις για την Κρουζ Αζούλ, σημειώνεται πως θα πρέπει να αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες που έχουν «βαριά» συμβόλαια για να μπορέσει η ομάδα να καλύψει τις οικονομικές τους απαιτήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ