Παναθηναϊκός: Το βλέμμα σε Λαμία και Άρη

Παναθηναϊκός: Το βλέμμα σε Λαμία και Άρη

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τη Λαμία, αλλά και για το κρίσιμο ματς με τον Άρη για τα playoffs.

Μετά το ρεπό για το Πάσχα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επιστρέφουν σήμερα στο γήπεδο, αρχίζοντας την προετοιμασία για μια εβδομάδα που περιλαμβάνει δύο κρίσιμες αναμετρήσεις.

Αρχικά μπροστά υπάρχει την Τετάρτη η ρεβάνς του 1-0 με την Λαμία για το Κύπελλο (18:00), ενώ ακολουθεί την Κυριακή η αναμέτρηση με τον Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τα playoffs (19:00).

Φυσικά το βάρος πέφτει στην αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας, μιας και αυτή είναι που χρονικά προηγείται. Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν προσφέρει απόλυτη ασφάλεια, ούτε παρέχει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς τη δυνατότητα να «φυλάξει» κάποιους παίκτες για το παιχνίδι με τον Άρη.

Έτσι ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα του, έχοντας στην διάθεση τους σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές του, καθώς κόντρα στη Λαμία θα λέιψουν μόνο οι μακροχρόνια τραυματίες Ραμόν Λούντκβιστ, Γιώργος Βαγιαννίδης και Γιασίν Αγιούμπ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ