«Στη λίστα της Γκρέμιο ο Μαουρίσιο»

«Στη λίστα της Γκρέμιο ο Μαουρίσιο»

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Γκρέμιο φέρεται να βρίσκεται ο Μαουρίσιο σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα δημοσιεύματα από τη Βραζιλία.

Στο στόχαστρο της Γκρέμιο ο Μαουρίσιο.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Βραζιλία, το όνομα του πολύπειρου μέσου του Παναθηναϊκού, είναι ανάμεσα στους πέντε υποψήφιους που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ομάδα την επόμενη σεζόν, καθώς πρόκειται για παίκτη που θα είναι ελεύθερος.

«Έπαιξε στη Φλουμινένσε και έφυγε από τη Βραζιλία το 2009, όταν πήρε μεταγραφή σε μία μικρή ρωσική ομάδα. Οι καλές του εμφανίσεις τον οδήγησαν στην κορυφαία ομάδα της χώρας, τη Ζενίτ. Αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ για τον Μαουρίσιο που βρίσκεται σε λίστα παικτών που «θα μπορούσαν να ενισχύσουν την Γκρέμιο χωρίς κόστος μεταγραφής», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα από την πατρίδα του 33χρονου μέσου του τριφυλλιού.

Σε αυτή τη λίστα εκτός από τον Μαουρίσιο, βρίσκονται οι ο Λούκας δε Βέγκα, ο Ματίας Βεσίνο, ο Λούκας Λέιβα και ο Τζέφερσον. Τη φετινή σεζόν ο Βραζιλιάνος έχει καταγράψει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 4 γκολ και 1 ασιστ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ