Ολα δείχνουν… Αλμέιδα στην ΑΕΚ

Ολα δείχνουν… Αλμέιδα στην ΑΕΚ

Ο Ματίας Αλμέιδα συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να γίνει ο νέος προπονητής της ΑΕΚ.

Εβδομάδα εξελίξεων για την ΑΕΚ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να καλείται να αποφασίσει για το ποιος θα αναλάβει τα… κλειδιά της ομάδας.

Με μόλις πέντε αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε της εφετινής (καταστροφικής) σεζόν, οι «κιτρινόμαυροι» τρέχουν να κλείσουν το καυτό μέτωπο του προπονητή. Η ιστορική επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια πλησιάζει και οι άνθρωποι της ΑΕΚ δε θέλουν να υποπέσουν σε άλλο ένα μεγάλο λάθος που θα ζημιώσει ανεπανόρθωτα την ομάδα.

Τη δεδομένη στιγμή, τις περισσότερες πιθανότητες για τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο τις συγκεντρώνει ο Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός έχει συναντηθεί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και είναι το μεγάλο φαβορί για την επόμενη μέρα του συλλόγου. Οι δυο άνδρες τα είπαν σε εξαιρετικό κλίμα στα γραφεία της Aegean στον Πειραιά, με τον 48χρονο κόουτς να ρίχνει στο τραπέζι και τον μοναδικό του… όρο. Μεταξύ των δυο πλευρών υπάρχει ταύτιση απόψεων σε όλους τους τομείς και δύσκολα δε θα προχωρήσει το deal.

Ο πρώην τεχνικός της Τσίβας και της Σαν Χοσέ φαίνεται πως έχει «κερδίσει» τον ισχυρό άνδρα του δικεφάλου, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην pole position. Φυσικά, ο Αργεντινός δεν «παίζει» μόνος του, καθώς στο κιτρινόμαυρο… κάδρο παραμένει η περίπτωση του Ιβάν Λέκο, ενώ διεργασίες συνεχίζονται και με προπονητή που το όνομά του δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Παρόλα αυτά, ο Ματίας Αλμέιδα είναι το γκραντ φαβορί για να πάρει το χρίσμα στον πάγκο της ΑΕΚ και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεδιαλύνει πλήρως το τοπίο. Το προβάδισμα εξακολουθεί να βρίσκεται προς τη μεριά του Αργεντινού τεχνικού, που δείχνει έτοιμος για νέες περιπέτειες στην Ελλάδα και την Ένωση. Θα είναι άλλωστε και η πρώτη του… πρόκληση στην Ευρώπη, με τον 48χρονο να ψάχνει το άλμα στην προπονητική του καριέρα.

Το ζήτημα του νέου τεχνικού έχει μπει στην τελική ευθεία, καθώς οι άνθρωποι της ΑΕΚ δε θέλουν να χάσουν άλλο πολύτιμο χρόνο. Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, με τον Ματίας Αλμείδα εκτός απροόπτου να αναλαμβάνει να… ξεκολλήσει το κιτρινόμαυρο καράβι από τα βράχια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ