Νέος μνηστήρας για Κούτσια

Νέος μνηστήρας για Κούτσια

H Αντερλεχτ μετά τις Ντόρτμουντ, Γκλάντμπαχ έχει εκφράσει τον ενδιαφέρον της για την απόκτηση του 18χρονου Γιώργου Κούτσια από τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Κούτσιας έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και έχει μπει στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων και μετά το ενδιαφέρον των Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ στο κόλπο για την απόκτηση του 18χρονου έχει μπει πλέον και η Άντερλεχτ.

Η Άντερλεχτ είναι μια ομάδα που παραδοσιακά ενδιαφέρεται για νεαρούς παίκτες τα τελευταία χρόνια και προσπαθούν να ορθοποδήσουν, ξεπερνώντας διάφορα οικονομικά προβλήματα, έχοντας ρίξει σαφέστατα το βάρος τους στην αναπτυξιακή διαδικασία.

Χαρακτηριστικό είναι πως στην επιθετική τους γραμμή έχουν τον 27χρονο Ραμάν, ενώ υπάρχει ο 24χρονος Ιβοριανός Κουάμε και όλοι οι υπόλοιποι είναι κάτω από 21 ετών. Δεδομένα θα βγουν στην αγορά το ερχόμενο καλοκαίρι για αναζήτηση ενός τουλάχιστον επιθετικού, αφού οι δύο από τους βασικούς τους, ο Κουάμε και ο Ολλανδός, πρώτος σκόρερ, Ζίρκζεε είναι δανεικοί.

Έτσι ο Κούτσιας αποτελεί μια πιθανή λύση για την επιθετική γραμμή της ομάδας, ωστόσο το buy out που έχει και ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας και θα φανεί στο μέλλον αν θα υπάρξει θα υπάρξει επισημοποίηση αυτού του ενδιαφέροντος, το οποίο πάντως δεν είναι άγνωστο στους άμεσα εμπλεκόμενους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ