Γκαρθία : Συνεχίζει για τα τέσσερα ματς που απομένουν…

Γκαρθία : Συνεχίζει για τα τέσσερα ματς που απομένουν…

Με τον Όσκαρ Γκαρθία στον πάγκο του θα πορευτεί ο Ολυμπιακός στα τέσσερα ματς που απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στον Ολυμπιακό μετά την άθλια εμφάνιση στη Λιβαδειά και την «έκρηξη» Μαρινάκη στο Ρέντη που ξεκαθάρισε πως θα τα αλλάξει όλα για να φτιάξει απο την αρχή την ομάδα.

Ήδη εκτός ομάδας τέθηκαν οι Οφόε και Σεμπά ενώ όσον αφορά το μέλλον του Όσκαρ Γκαρθία οι πληροφορίες τον θέλουν να συνεχίζει στον ερυθρόλευκο πάγκο για τα τέσσερα ματς που απομένουν στο πρωτάθλημα, έως ότου δηλαδή ολοκληρωθεί η αγωνιστική σεζόν.

Αυτή είναι η απόφαση που πάρθηκε απο τους ερυθρόλευκους αναφορικά με τον Γκαρθία και με το τέλος της σεζόν θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον του στον Πειραικό σύλλογο. «Συνεχίζουμε με Γκαρθία για τα τέσσερα ματς που έχουν απομείνει και βλέπουμε» τόνιζαν χαρακτηριστικά άνθρωποι της ομάδας σε ένα διάστημα όπου όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ξεκίνησαν αλλαγές που όσο κυλάει ο χρόνος θα γίνουν ακόμη πιο έντονες σε όλους τους τομείς.

Το πλάνο για το «χτίσιμο» του νέου Ολυμπιακού που προανήγγειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα εξελίσσεται πλέον μέρα με την μέρα με τους Πειραιώτες να αποφασίζουν για όλα τα θέματα που «καίνε» με προσεκτικές κινήσεις. Ξέχωρα δηλαδή απο τις δεδομένες αποχωρήσεις παικτών θα παρθεί η καλύτερη δυνατή απόφαση και στο θέμα του προπονητή με τον Όσκαρ Γκαρθία να είναι αυτός που θα πάει τον Ολυμπιακό έως το τέλος των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων του και βλέπουμε με τους ερυθρόλευκους να αναζητούν βεβαίως επιλογές για τον νέο εκλεκτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ