Άρης: Eπιστρέφει στις προπονήσεις εν όψει Παναθηναϊκού

Άρης: Eπιστρέφει στις προπονήσεις εν όψει Παναθηναϊκού

Στις προπονήσεις επανέρχονται σήμερα (26/4) το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη έπειτα από τη διήμερη άδεια που είχαν λόγω Πάσχα.

Ο Άρης μετά τις ολιγοήμερες διακοπές λόγω των εορτών του Πάσχα επιστρέφει σήμερα (26/4) στις προπονήσεις εν όψει της Κυριακάτικής αναμέτρησης (1/5, 19:00) με τον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Superleague.

To παιχνίδι του Άρη απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και για τις δύο ομάδες, καθώς θα κρίνει εν πολλοίς την τρίτη θέση του μίνι πρωταθλήματος που οδηγεί στην έξοδο στην Ευρώπη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Χερμάν Μπούργος θα περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Λούκας Σάσα και Χουάν Ιτούρμπε με έναν από τους δύο λογικά να προλαβαίνει την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος μέσος του Άρη έχει ανεβάσει στροφές δείχνοντας πως έχει αφήσει πίσω τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε και αναμένεται να επανέλθει κανονικά στο πρόγραμμα των «κιτρινόμαυρων». Από την άλλη πλευρά ο Ιτούρμπε κάνει αγώνα δρόμου αλλά σύμφωνα με τα όσα ισχύουν έως τώρα, δύσκολα θα προλάβει να είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στο «τριφύλλι».

Πάντως αν ο Ουρουγουανός εξτρέμ αν καταφέρει μέσα στις επόμενες δύο μέρες να προπονηθεί έστω και λίγο θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, διαφορετικά θα μείνει εκτός και θα περιμένει την επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ