Άρης: Ο στόχος, ο προγραμματισμός και η αναμονή

Άρης: Ο στόχος, ο προγραμματισμός και η αναμονή

Οι άνθρωποι του Άρη έχουν κάνει ήδη, μια αρχική προεργασία για τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ περιμένουν την απόφαση του CAS αλλά και την επίτευξη του μίνιμουμ αποδεκτού στόχου, της εξόδου στην Ευρώπη.

Η νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ διατήρησε τον Άρη στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έστω και αν τα αποτελέσματα στα άλλα δύο παιχνίδια δεν ήταν ευνοϊκά.

Η εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, άλλωστε, αποτελεί τον μίνιμουμ αποδεκτό στόχο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Τα πράγματα, βέβαια θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα για τους κιτρινόμαυρους, αν δεν υπήρχαν τα αρνητικά αποτελέσματα με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακόμα και έτσι, όμως, το σημαντικό είναι οτι η ομάδα του Χερμάν Μπούργος συνεχίζει να κρατάει την τύχη της στα χέρια της. Όχι μόνο γιατί είναι σε καλύτερη βαθμολογική θέση από την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, αλλά και γιατί είναι καλύτερη ομάδα.

Τόσο ο Θόδωρος Καρυπίδης, όσο και ο Χέρμαν Μπούργος θέλουν ο Άρης να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον στόχο του. Αυτό, όμως δεν σημαίνει οτι οι άνθρωποι των κιτρίνομαυρων θα περιμένουν μέχρι τότε, για τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Έχουν κάνει, ήδη, μια πρώτη προεργασία, σε ότι αφορά τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, χωρίς, όμως να έχουν φτάσει στο τελικό στάδιο ή να έχουν μπει σε λεπτομέρειες.

Μετά το τέλος των πλέι οφ το τεχνικό τιμ του Άρη αναμένεται να καταθέσει τις εισηγήσεις του, σε οτι αφορά το έμψυχο υλικό.

Ενα μεγάλο μέτωπο είναι και αυτό τών ανανεώσεων, καθώς 14 είναι τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν τον Ιούνιο. Το πρόβλημα τη δεδομένη χρονική για τον Άρη, είναι οτι περιμένει την απόφαση του CAS για την υπόθεση του Ντουρμισάι και το μεταγραφικό BAN.

Υπό άλλες συνθήκες θα διαπραγματευτεί με τους ποδοσφαιριστές ο Άρης αν μπορεί να κάνει μεταγραφές και με διαφορετικές στην αντίθετη και απευχθαία περίπτωση. Γι’ αυτό οι συνεχείς αναβολές της ανακοίνωσης της απόφασης από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο, προβληματίζουν τον Άρη. Έστω και αν υπάρχει η αισιοδοξία οτι τελικά η απόφαση θα είναι θετική.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί οτι η συγκεκριμένη απόφαση θα λύσει και τα χέρια του Χερμάν Μπούργος, σε ότι αφορά το σύστημα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Γιατί με τα πρώτα δείγματα γραφής, φαίνεται πώς ο Αργεντινός τεχνικός θέλει να εφαρμόσει τη δική του φιλοσοφία, όμως, για να γίνει αυτό θα πρέπει να μπορεί να κάνει και τις αλλαγές που θέλει στο ρόστερ.

Προτεραιότητα, όμως, τη δεδομένη χρονική στιγμή, έχει ο Άρης να εξασφαλίσει την έξοδο του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ