Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ο Ιτούρμπε

Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ο Ιτούρμπε

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του Παραγουανού μεσοεπιθετικού που θέλει να προλάβει το εκτός έδρας παιχνίδι (1/5) με τον Παναθηναϊκό.

Ο Χουάν Ιτούρμπε πάει να κάνει το «θαύμα» σε ότι αφορά την συμμετοχή του στην κυριακάτικη (1/5) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Η διάγνωση του τραυματισμού (θλάση) του Παραγουανού μεσοεπιθετικού στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, δεν άφηνε και μεγάλη αισιοδοξία αναφορικά με τη συμμετοχή του στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι.

Φαίνεται, όμως, οτι ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να ανατρέψει τα προγνωστικά, ενώ κρίσιμη θα πρέπει να θεωρείται η αυριανή (28/4) προπόνηση στο Δασυγένειο.

Αν ο Ιτούρμπε καταφέρει να ολοκληρώσει το πρόγραμμα εκγύμνασης χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, θα τεθεί στη διάθεση του Χερμάν Μπούργος.

Ακόμα και σ’ αυτήν την περίπτωση, βέβαια, δύσκολα θα υπολογίζεται για το βασικό σχήμα, καθώς έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.

Θα πρέπει να σημειωθεί οτι ο προπονητής του Άρη δεν πρόκειται να ρισκάρει και να χρησιμοποιήσει τον ποδοσφαιριστή αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος, υπό τον φόβο πιθανής υποτροπής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ