Τόσα θα παίρνει στην ΑΕΚ ο Αλμέιδα – Πέφτουν οι υπογραφές

Τόσα θα παίρνει στην ΑΕΚ ο Αλμέιδα – Πέφτουν οι υπογραφές

Αυτό θα είναι το συμβόλαιο του Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ. Χρυσάφι από τους «κιτρινόμαυρους».

Στην τελική ευθεία έχει μπει το φλέγον θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ. Ο Ματίας Αλμέιδα είναι ο εκλεκτός για τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο και μεταξύ των δυο πλευρών υπάρχει deal.

Μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων με υποψήφιους τεχνικούς, οι άνθρωποι της Ένωσης κατέληξαν στον Αργεντινό. ΑΕΚ και Αλμέιδα έχουν δώσει τα χέρια για την έναρξη συνεργασίας, με τον 48χρονο να αφήνει πολύ θετικές εντυπώσεις στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο ισχυρός άνδρας του δικεφάλου έχει ανάψει το πράσινο φως για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες υπογραφής των συμβολαίων, με την υπόθεση να μοιάζει τελειωμένη. Οι δυο πλευρές έχουν ξεκινήσει την ανταλλαγή συμβολαίων (αν και η διαφορά ώρας με την Αργεντινή περιπλέκει την κατάσταση) και ο πρώην προπονητής της Σαν Χοσέ βρίσκεται στο κιτρινόμαυρο κατώφλι.

Παρά το δυναμικό μπάσιμο της Κρουζ Αζουλ και το… χρυσάφι των Μεξικανών, ο Αλμέιδα έδειξε την προτίμησή του στην προοπτική της Ευρώπης και της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, με την ετήσια αμοιβή του Αργεντινού να ξεπερνάει τα 1.200.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους. Το συμβόλαιο του πρώην κόουτς της Τσίβας αναμένεται να έχει διετή ή και τριετή διάρκεια, ενώ έχει προβλεφθεί και υψηλή ρήτρα.

Ετσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ματίας Αλμέιδα θα είναι ο προπονητής που θα οδηγήσει την ΑΕΚ στη νέα εποχή της «Αγιά Σοφιάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ