Μεταγραφή από την Ουρουγουάη για τον ΠΑΟΚ

Μεταγραφή από την Ουρουγουάη για τον ΠΑΟΚ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 22χρονου Ουρουγουανού Νικολάς Κουαλιατά, από την Μοντεβιδέο Γουόντερερς βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Μπορεί η αγωνιστική χρονιά να μην έχει φτάσει στο τέλος της, ωστόσο από ότι φαίνεται στις τάξεις του ΠΑΟΚ, ήδη έχουν αρχίσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό εν όψει της νέας χρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα ο Δικέφαλος του Βορρά, έχει στο στόχαστο την περίπτωση του 22χρονου  Νικολάς Κουαλιατά, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως επιτελικός μέσος, όσο και ως αριστερό εξτρέμ και είναι ένα από τα ονόματα που έχουν απασχολήσει τον νέο προπονητή της εθνικής Ουρουγουαής για την νέα εποχή στην εθνική!

Την περσινή σεζόν με την φανέλα της Μοντεβιδέο Γουόντερερς ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Ουρουγουάης, έχοντας 30 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ. Φέτος, σε 14 αναμετρήσεις δεν έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, έχοντας «σερβίρει», ωστόσο τρεις ασίστ.

Τέλος η μεταγραφή σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν από την Ουρουγουάη, βρίσκεται σε προχωρημένο επίπεδο, μιας και το διοικητικό συμβούλιο της Μοντεβιδέο Γουόντερερς ενέκρινε την πώληση του Νικολάς Κουαλιάτα στους ασπρόμαυρους. Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής αυτό αναμένεται να κυμανθεί στα 1,8 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ