Οφρυδόπουλος για Άμραμπατ: «Απόλυτα δικαιολογημένες οι αργοπορίες του λόγω ραμαζανίου»

Οφρυδόπουλος για Άμραμπατ: «Απόλυτα δικαιολογημένες οι αργοπορίες του λόγω ραμαζανίου»

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ξεκαθάρισε πως οι αργοποηρημένες αφίξεις του Νόρντιν Άμραμπατ στις προπονήσεις είναι απόλυτα δικαιολογημένες, καθώς ο Μαροκινός άσος έχει πάρει άδεια για να έρχεται καθυστερημένα λόγω του ότι τηρεί το ραμαζάνι.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μιλώντας στη κάμερα της NOVA για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ρωτήθηκε για το θέμα που προέκυψε με τον Νορντίν Άμραμπατ και την καθυστερημένη άφιξη του στη προπόνηση της ΑΕΚ.

Ο 48χρονος υπηρεσιακός προπονητής των κιτρινόμαυρων ξεκαθάρισε πως ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός είναι απόλυτα δικαιολογημένος καθώς έχει ζητήσει άδεια προκειμένου να του επιτρέπεται να έρχεται με κάποια αργοπορία στα Σπάτα λόγω του ότι τηρεί το ραμαζάνι και επιβάλλεται όλοι να δείξουν σεβασμό στη θρησκεία του.

«Χαίρομαι γι’ αυτή την ερώτηση γιατί θα ήθελα να τοποθετηθώ. Όταν λέμε για κάποιους παίκτες αρνητικά πράγματα θα πρέπει να ξέρουμε την αλήθεια 100%. Ο Νόρντιν ήταν απόλυτα δικαιολογημένος. Οι μουσουλμάνοι διανύουν την περίοδο του ραμαζανίου. Έχει ζητήσει άδεια για να έρχεται καθυστερημένα γιατί κοιμάται και τρέφεται διαφορετικές ώρες, οπότε ο Νόρντιν ήταν δικαιολογημένος στις αργοπορίες του, αυτές που μπορεί να τονίστηκαν με κάποιο τρόπο από δημοσιογράφους ή από το κοινό. Ο Άμραμπατ είναι επαγγελματίας και όλοι δείχνουμε σεβασμό στην ανεξιθρησκεία. Εκπλήρωνε τις υποχρεώσεις του ραμαζανίου γι’ αυτό και αργούσε», ανέφερε ο Οφρυδόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ