ΑΕΚ: Στην Αθήνα το Σάββατο ο Αλμέιδα και την Κυριακή πάει Τούμπα

ΑΕΚ: Στην Αθήνα το Σάββατο ο Αλμέιδα και την Κυριακή πάει Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται το Σάββατο (30/4) στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση ενώ την Κυριακή θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και θα παρακολουθήσει από κοντά το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, με τον Αργεντινό τεχνικό να μην θέλει μάλιστα να χάσει καθόλου χρόνο. Ο 49χρονος προπονητής αναμένεται στις 20.30 το βράδυ του Σαββάτου (30/4) στην Αθήνα μέσω Τούρκίας για μόνιμη εγκατάσταση και όπως φαίνεται θα έρθει με όλους τους συνεργάτες του.

Σύσσωμο το team του το οποίο αποτελείται από έξι άτομα, αναμένεται να έρθει από αύριο στην Αθήνα και να πιάσει αμέσως δουλειά ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα την Κυριακή ο Αλμέιδα θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και θα βρεθεί στην Τούμπα για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, πιθανότατα συνοδευόμενος και από κάποιον από τους συνεργάτες του, ενώ τη Δευτέρα το πρωί θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Όπως όλα δείχνουν, ο νέος προπονητής της ΑΕΚ θα παρακολουθήσει διά ζώσης όλα τα ματς που απομένουν μέχρι το φινάλε της σεζόν για να έχει μία ολοκληρωμένη άποψη, αν και ξέρει ήδη τα πάντα γύρω από την ομάδα. Παράλληλα βέβαια, έχει αρχίσει να «τρέχει» και ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο όπου σε συνεργασία με τους Γιάννη Παπαδημητρίου και Παναγιώτη Κονέ γίνονται διεργασίες και επαφές για την ενίσχυση της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ