Απορρίφθηκε η προσφυγή ατζέντη που ζητούσε 232.600 ευρώ για τον Τζόλη

Απορρίφθηκε η προσφυγή ατζέντη που ζητούσε 232.600 ευρώ για τον Τζόλη

Ο Λάκης Σημαιοφορίδης μίλησε για το θέμα που προέκυψε με τον Τζόλη και τον ατζέντη που διεκδικούσε 232.600 ευρώ από το δεύτερο συμβόλαιο που έκανε ο νεαρός άσος με τον ΠΑΟΚ πριν πάρει μεταγραφή στη Νόριτς.

Συνέντευξη στο Metropolis 95,5 παραχώρησε ο Λάκης Σημαιοφορίδης και αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε για τον Χρήστο Τζόλη και τον ατζέντη που διεκδικούσε 232.600 ευρώ από το δεύτερο συμβόλαιο που έκανε ο διεθνής άσος με τον ΠΑΟΚ πριν μετακινηθεί στη Νόριτς.

Όσα είπε σχετικά ο Σημαιοφορίδης:

«Ζητούσε ο συγκεκριμένος ατζέντης 232.600 ευρώ, γιατί έλεγε πως αυτός έκανε τις διαπραγματεύσεις του Τζόλη με τον ΠΑΟΚ για το δεύτερο συμβόλαιο. Τα νούμερα είναι απίστευτα. Για το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ ζητούσε 232.600 ευρώ. Διεκδικούσε ο ατζέντης και για το τροποποιητικό συμβόλαιο του Τζόλη. Είχε πληρωθεί όμως ο συγκεκριμένος ατζέντης το ποσό των 30.000 ευρώ για το πρώτο συμβόλαιο από τον ΠΑΟΚ.

Με το δεύτερο συμβόλαιο που έκανε με τον ΠΑΟΚ ζητούσε ο συγκεκριμένος ατζέντης άλλες 232.600 ευρώ. Είναι προφανές πως τα νούμερα είναι μεγάλα. Ξεφεύγουν και δημιουργούν ένα θέμα. Εξετάζεται πλέον από την ΦΙΦΑ να διαφοροποιηθεί το καθεστώς των ατζέντηδων. Το μίνιμουμ είναι το 8% της προμήθειας που ισχύει παγκοσμίως. Ο συγκεκριμένος ατζέντης πάντως και δεν τηρούσε τους κανόνες και ήθελε να πληρωθεί.

Πάντως, από την πρώτη στιγμή είχα προβλέψει πως θα απορριφθεί η προσφυγή του ατζέντη και θα υποχρεωθεί να πληρώσει και 300 ευρώ ως δικαστική δαπάνη. Και έτσι ακριβώς συνέβη. Ο ατζέντης έχασε το δικαστήριο.

Τώρα για τον Χρήστο, πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν, το υλικό της Νόριτς δεν είναι και το καλύτερο καθώς δεν έχει παίκτες με προσωπικότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ