ΠΑΟΚ: Οριστική η συμφωνία για Κουαλιατά – Οι λεπτομέρειες του deal

ΠΑΟΚ: Οριστική η συμφωνία για Κουαλιατά – Οι λεπτομέρειες του deal

Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με την Μοντεβιδέο Γουόντερερς για την απόκτηση του Νικολάς Κουαλιατά για ένα ποσό της τάξεως των 1,8 εκατ. ευρώ για το 80% του παίκτη.

Ο ΠΑΟΚ παρότι δεν έχει ολοκληρωθεί η χρονιά, προχωράει στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση ενόψει της νέας σεζόν. Ο Δικέφαλος του βορρά κάτω από άκρα μυστικότητα συμφώνησε για την απόκτηση του Νικολάς Κουαλιατά, από τη Μοντεβιδέο Γουόντερερς.

Οι ασπρόμαυροι είχαν έρθει σε επαφές πριν μερικές μέρες με την ομάδα από την Ουρουγουάη και τα βρήκαν για ένα ποσό κοντά στα 1,8 εκατ. ευρώ, με τον 22χρονο επιθετικό μέσο να αναμένεται το επόμενο διάστημα στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει και τυπικά το deal.

Ο ΠΑΟΚ παρακολουθούσε την περίπτωση του Κουαλιατά εδώ και αρκετούς μήνες και είχε μιλήσει μαζί του πριν τέσσερις μήνες. Μάλιστα, και τότε ο Δικέφαλος του βορρά είχα καταθέσει επίσημη πρόταση στη Μοντεβιδέο, όμως είχε απορριφθεί εκείνη, διότι δεν κάλυπτε τα «θέλω» του συλλόγου.

Πριν 3-4 μέρες όμως ο ΠΑΟΚ προσέγγισε και πάλι την ομάδα από την Ουρουγουάη, κατέθεσε πρόταση 1,8 εκατ. ευρώ, η οποία και έγινε δεκτή. Αξίζει να σημειωθεί πως στη συμφωνία ανάμεσα στις δυο ομάδες, ο ΠΑΟΚ θα έχει το 80% του παίκτη, ενώ η Μοντεβιδέο θα διατηρήσει το υπόλοιπο ποσοστό (20%). Από εκεί και πέρα λέγεται πως στο deal η ομάδα από τη Λατινική Αμερική θα έχει και ποσοστό μεταπώλησης, το οποίο όμως δεν έχει γίνει γνωστό.

Την περσινή σεζόν με την φανέλα της Μοντεβιδέο Γουόντερερς ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Ουρουγουάης, έχοντας 30 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ. Φέτος, σε 14 αναμετρήσεις δεν έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, έχοντας μοιράσει, ωστόσο τρεις ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ