Σημαιοφορίδης : «Η αισιοδοξία μας για την έφεση δεν είναι αβάσιμη»

Σημαιοφορίδης : «Η αισιοδοξία μας για την έφεση δεν είναι αβάσιμη»

Ο Λάκης Σημαιοφορίδης μίλησε για την έφεση που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ κι εξέφρασε την αισιοδοξία του για δικαίωση του Δικεφάλου του βορρά.

Ο Λάκης Σημαιοφορίδης, μέλος του νομικού επιτελείου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με δηλώσεις του έδειξε την ΑΕΚ ως υπεύθυνη για την διακοπή του ματς με τον Δικέφαλο του βορρά. Ο Σημαιοφορίδης τοποθετήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό, Fair Play 96,1 σχετικά με την κατάθεση έφεσης από το Δικέφαλο του Βορρά για την πρωτόδικη απόφαση του ντέρμπι με την Ένωση και τόνισε ότι η  αισιοδοξία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι βάσιμη και στηρίζεται σε αποδείξεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σημαιοφορίδη:

«Δεν είναι μία αισιοδοξία αστήρικτη και αβάσιμη. Στηρίζεται σε συγκεκριμένα πράγματα που χαρακτηρίζουν αυτή τη δύσκολη υπόθεση. Αν διαβάσει κανείς την απόφαση που εκδόθηκε και αυτά που έχουμε εμείς καταθέσει, καταλαβαίνει ότι η αισιοδοξία που έχουμε είναι βάσιμη. Η απόφαση του κ. Καποδίστρια είναι ισχυρότερη από την απόφαση της κ. Σκολαρίκη και θα ζητήσω εγώ να εκθέσω κάποια κομμάτια. Πρέπει να καταλάβουμε το πόσο σαθρό είναι το σκεπτικό αυτής της απόφασης. Γίνεται μία προσπάθεια να υπάρξει ένα θύμα μέσα από μία πειθαρχική τιμωρία (ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης) και αυτή η προσπάθεια προέρχεται τόσο από ενδογενείς όσο και από εξωγενείς παράγοντες. Γίνεται προσπάθεια να καταλήξουμε σε μία τιμωρία, η οποία από τα πραγματικά περιστατικά δεν μπορεί να επιβληθεί. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το δεχθώ».

Και πρόσθεσε: «Σε κάθε περίπτωση η επιτροπή Εφέσεων αντιμετωπίζει τις υποθέσεις με ένα διαφορετικό πρίσμα. Κάναμε μία καλή δουλειά με το υπόλοιπο νομικό επιτελείο. Πρόκειται για μία έκθεση 55 σελίδων, όπου αναλύονται τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Δεν προσπαθώ να δημιουργήσω μία ψευδαίσθηση, είναι κάτι που το πιστεύω ακράδαντα. Όσον αφορά το θέμα της απειλής, ουσιαστικά δεν υπάρχει, ούτε από τον κ. Σαββίδη. Μπορεί να υπάρχει ένα άλλο αδίκημα, το οποίο όμως είναι ήσσονος σημασίας και προβλέπει πολύ μικρότερες ποινές από τον πειθαρχικό κώδικα. Όσα ισχυριζόμαστε στην έφεση είναι απόλυτα τεκμηριωμένα».

Ο γνωστός νομικός κατέληξε ως εξής: «Αν δεν είχαν διαμορφωθεί αυτές οι συνθήκες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έρχονται όργανα και θεσμοί, μέσα από τη δημοσιότητα που δόθηκε στο θέμα με την εισβολή του Σαββίδη και την εικόνα με το όπλο. Βρισκόμαστε μέσα σε ένα κυκλώνα κι έτσι επηρεάζεται η κρίση των δικαστών, που θα έπρεπε να βασίζεται στις πράξεις και στις παραλείψεις κάποιων. Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ τιμωρείται από μία φωτογραφία. Οι παίκτες της ΑΕΚ δείχνουν μέσα από τις δηλώσεις του δεν το είδανε. Θεωρώ ότι η εκδίκαση (σ.σ. της έφεσης)δε θα γίνει μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, καθώς δεν υπάρχει το στοιχείο του κατεπείγοντος. Φυσιολογικά η υπόθεση θα πάει από βδομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ