Πρώην προπονητής του Ολυμπιακού παίρνει τον Βιτάλ από τον Παναθηναϊκό

Πρώην προπονητής του Ολυμπιακού παίρνει τον Βιτάλ από τον Παναθηναϊκό

Ο Ματέους Βιτάλ, ο Παναθηναϊκός και ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού που τον περιμένει με... ανοιχτές αγκάλες.

Δεν πάει αρκετός καιρός που ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, έκανε δεκτή την πρόταση για να ταξιδέψει στην άλλη άκρη του κόσμου. Και συγκεκριμένα στη Βραζιλία, προκειμένου να αναλάβει τον πάγκο της Κορίνθιανς.

Η – επιτυχημένη όπως αποδείχτηκε – απόφαση της Παλμέιρας να πάρει Πορτογάλο προπονητή και συγκεκριμένα τον Άμπελ Φερέιρα (πρώην του ΠΑΟΚ) έκανε γενικά τους Βραζιλιάνους να στρέψουν το βλέμμα τους προς τη συγκεκριμένη αγορά. Και ο Περέιρα τον περασμένο Φεβρουάριο δέχτηκε την πρόταση της Κορίνθιανς. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα δέχτηκε αρκετή κριτική καθώς έχασε στο ντέρμπι από τον συμπατριώτη του με 3-0.

Η Ελλάδα έρχεται και πάλι στο προσκήνιο για τους Βραζιλιάνους, αλλά τούτη τη φορά δεν αφορά κάποιον προπονητή. Αλλά έναν ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα τον Ματέους Βιτάλ που αγωνίζεται δανεικός από την Κορίνθιανς στον Παναθηναϊκό. Όπως όλα δείχνουν ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δύσκολα θα παραμείνει στους «πράσινους» και μετά το καλοκαίρι, καθώς όπως αναφέρουν και σήμερα στη χώρα του ο παίκτης αναμένεται να επιστρέψει το καλοκαίρι στην Κορίνθιανς και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Βίτορ Περέιρα.

«Ο Βιτάλ θα πρέπει να επιστρέψει στην Κορίνθιανς, ενισχύοντας την ενδεκάδα του Βίτορ Περέιρα για το δεύτερο μισό της σεζόν. Και, για τους περισσότερους οπαδούς, η επιστροφή του Βιτάλ είναι κάτι εξαιρετικά θετικό, καθώς πολλοί πιστεύουν ότι υπό τις εντολές του Πορτογάλου, ο μέσος θα παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρό του», αναφέρει σε σημερινό ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα «somosfanaticos.fans», προσθέτοντας πως

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ