Παναθηναϊκός: Ζητούν την αποδέσμευση του Βιτάλ!

Παναθηναϊκός: Ζητούν την αποδέσμευση του Βιτάλ!

Οι τελευταίες εμφανίσεις του Βιτάλ με τον Παναθηναϊκό φέρνουν κύμα... αγάπης από τη Βραζιλία.

Ανεβασμένος είναι το τελευταίο διάστημα ο Ματέους Βιτάλ. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του Παναθηναϊκού κερδίζει ξανά την εμπιστοσύνη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αγωνίστηκε βασικός και χθες στη Νεάπολη απέναντι στον Ιωνικό, έχοντας και πάλι εξαιρετική παρουσία. Είχαν προηγηθεί τα δύο γκολ σε ένα ημίχρονο απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά και η καλή του εμφάνιση όση ώρα αγωνίστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος ήθελε ανάσες. Χρειαζόταν ξεκούραση έπειτα από αρκετούς μήνες που αγωνιζόταν συνεχώς τόσο με την Κορίνθιανς, όσο και με τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να έχει περισσότερα από 50 ματς στα πόδια του μέσα στο 2021. Η κούραση βγήκε στο παιχίδι του, ο Γιοβάνοβιτς του έδωσε τις ανάσες που χρειαζόταν και μπαίνοντας στην τελική ευθεία της σεζόν αρχίζει να παίρνει και πάλι από τον Βιτάλ όσα έπαιρνε και το πρώτο διάστημα του 24χρονου στον Παναθηναϊκό.

Το αν θα μείνει στο τριφύλλι και μετά το καλοκαίρι ή όχι είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία. Το αν δηλαδή θα αποφασίσει ο Παναθηναϊκός να κάνει μια μεγάλη επένδυση, σπαταλώντας αρκετά εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό του από την Κορίνθιανς στην οποία και ανήκει. Οι οπαδοί της ομάδας του στη Βραζιλία, πάντως, βλέποντας την εικόνα του Βιτάλ στο γήπεδο το τελευταίο διάστημα ζητούν την άμεση επιστροφή του.

Με δεκάδες σχόλια στο Instagram στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε ο Βραζιλιάνος (από τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας) οι Βραζιλιάνοι του εκφράζουν την αγάπη τους και ζητούν από τη διοίκηση της Κορίνθιανς να τον πάρει πίσω και μάλιστα άμεσα! Να σταματήσει, δηλαδή, τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό και να τον ενσωματώσει και πάλι στο ρόστερ της. Κάτι φυσικά που δεν μπορεί να γίνει, αφού ο Βιτάλ έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι με τους πράσινους.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως ο Βραζιλιάνος δεν θέλει να επιστρέψει στην Κορίνθιανς. Νιώθει έτοιμος για ευρωπαϊκή καριέρα, είναι καλά στον Παναθηναϊκό και το δήλωσε πάλι πρόσφατα και η δική του επιθυμία είναι να μείνει στην Ελλάδα και μετά το καλοκαίρι. Αυτό, ωστόσο, θα κριθεί τόσο από τις αποφάσεις του Παναθηναϊκού, όσο και από τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης. Μιας και ο Βιτάλ ναι μεν έχει ρήτρα 4 εκατομμυρίων ευρώ, πλην όμως η Κορίνθιανς μοιάζει διατεθειμένη να συζητήσει και με λιγότερα χρήματα, διατηρώντας ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Η ανάρτηση του Βιτάλ στα social media:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ