Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης 5-1: Τον διέλυσε και τον στέλνει στη Super League 2

Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης 5-1: Τον διέλυσε και τον στέλνει στη Super League 2

Με πρωταγωνιστή τον Κιάκο που πέτυχε δύο γκολ ο Ιωνικός διέλυσε με 5-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης, καταδικάζοντας ουσιαστικά την «Ελαφρά Ταξιαρχία» σε υποβιβασμό.

Με το… 1,5 πόδι στη Super League 2 είναι ο Απόλλωνας Σμύρνης! Ο αδιάφορος βαθμολογικά Ιωνικός διέλυσε με 5-1 την «Ελαφρά Ταξιαρχία» η οποία μετά και τη νίκη της Λαμίας στην Τρίπολη έμεινε στο -4 από την ομάδα της Φθιώτιδας, με δύο αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε των πλέι άουτ.

Πλέον δεν αρκεί η νίκη για τον Απόλλωνα στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τη Λαμία, καθώς θα θέλει ακόμη μία απώλεια βαθμών της αντιπάλου του στην τελευταία στροφή του μίνι πρωταθλήματος και φυσικά δικό του δύο στα δύο. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Νεάπολης ο Κιάκος που πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ και έφτασε τα τέσσερα στο φετινό πρωτάθλημα, όλα κόντρα στον Απόλλωνα.

Ο Ιωνικός προειδοποίησε με τον Μάντζη στο 16′ και δέκα λεπτά μετά έκανε το 1-0 όταν ο Λένις έκανε ωραία κίνηση και σέντρα για τον Κιάκο που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 39′ ήρθε και το 2-0 όταν από ασίστ του Ντάλσιο ο Κιάκος και πάλι σκόραρε με πλασέ από το ύψος του πέναλτι.

Ο Απόλλωνας προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο, είχε δοκάρι με τον Τσιλούλη στο 48′ και τον Ντάουντα να μην μπορεί να σκοράρει στην επαναφορά, αλλά στο 52′ ήρθε το 2-1 με κεφαλιά του Ιωαννίδη μετά από κόρνερ του Μαρτίνες.

Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ αφού στο 61′ ο Άοσμαν με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 3-1 και ουσιαστικά καταδίκασε τον Απόλλωνα. Ο Σλίβκα έχασε τετ α τετ για να ξαναβάλει την ομάδα του στο ματς στο 66′ ενώ ούτε ο Φατιόν μπόρεσε να σκοράρει στο 81′.

Κι αφού δεν ήρθε το 3-2, ήρθε το 4-1 με αυτογκόλ του Φάμπρι στο 87′ ενώ το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Καμπράλ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με πλασέ σε κενή εστία μετά από ασίστ του Λένις.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης (90’ Πογκοσιάν), Άοσμαν (83’ Πλατέλλας), Ντάλσιο (71’ Γκοτσούλιας), Βαλεριάνος, Σάντσες, Ρομαό, Κιάκος (83’ Βαφέας), Κάνιας, Λένις, Μάντζης (90’ Καμπράλ)

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Σόρτσαν, Ντεντάκης (46’ Τσιλούλης), Βιτλής (46’ Μπαξεβανίδης), Ρόγκνε, Ντομίνγκες, Φάμπρι Κάστρο, Μαρτίνες (77’ Τσιμπσάχ), Φατιόν (86’ Λισγάρας), Σλίβκα, Ντάουντα (62’ Εμπακογκού), Ιωαννίδης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ