Απόλλων και Λαμία «καίγονται» για βαθμούς

Απόλλων και Λαμία «καίγονται» για βαθμούς

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό (2/5) πρόγραμμα των play out της Superleague

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των play out της Superleague ολοκληρώνεται σήμερα Δευτέρα (2/5) με δύο αγώνες.

Στη Νίκαια ο Ιωνικός θα υποδεχθεί στις 19:30 τον Απόλλωνα Σμύρνης και την ίδια ώρα στην Τρίπολη ο Αστέρας θα παίξει κόντρα στη Λαμία. Οι φιλοξενούμενοι σε αυτά τα δύο ματς «καίγονται» για βαθμούς, στη «μάχη» που δίνουν για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού.

Η προτελευταία Λαμία των 21 βαθμών βρίσκεται σε θέση μπαράζ αυτή τη στιγμή. Κόντρα στον Αστέρα, ο οποίος έχει στόχο την πρώτη θέση των play out, χρειάζεται τη νίκη η ομάδα της Φθιώτιδας, για να παραμείνει σίγουρα στη θέση που είναι τώρα.

Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού, ωστόσο δεν διευκρινίζεται αν αφορά παίκτες ή τεχνικό επιτελείο. Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Καπίγια, όπως επίσης και των Κρέσπι, Τιλίκα, Τασουλή για διαφορετικούς λόγους.

Για τη Λαμία θα απουσιάσουν οι Βέλλιος, Αντέτζο, Νινούα, Βύντρα και Τσούκαλος, ενώ επιστρέφει ο Αραμπούλι.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Φωτιάς του συνδέσμου Πέλλας, με βοηθούς τους Μπουξμπάουμ του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής και Ψαρρή του συνδέσμου Ζακύνθου, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Αγγέλακης του συνδέσμου Μακεδονίας. Διαιτητής VAR θα είναι ο Παπαπέτρου του συνδέσμου Αθηνών, με βοηθό τον Φωτόπουλο του ίδιου συνδέσμου.

Οι πιθανές συνθέσεις στο Αστέρας Τρίπολης – Λαμία

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Πίτσου, Χριστόπουλος, Άλβαρες – Μουνάφο, Βαλιέντε, Ριέρα, Σίτο – Σονί, Μπαράλες.

Λαμία (Τζανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Λούκας, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Καραμάνος, Νούνιες, Τιρόνε, Μανούσος.

Και στο ματς του Ιωνικού με τον Απόλλωνα το ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον το έχει ο φιλοξενούμενος. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι στην τελευταία θέση με 20 βαθμούς και με τα υπάρχοντα δεδομένα υποβιβάζεται στη Super League 2. Η ομάδα της Νίκαιας δεν έχει κανένα απολύτως βαθμολογικό κίνητρο.

Ο Δημήτρης Σπανός δεν θα έχει στη διάθεσή του για τον Ιωνικό τους Τσιγκρίνσκι, Μύγα και Τουράμ, ενώ για τον Απόλλωνα θα λείψουν οι Άλβες και Φερνάντες, Παμλίδης, Σίγκνεβιτς , Γιακιμόβσκι και Γιαννιώτας.

Οι πιθανές συνθέσεις στο Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Γκοτσούλιας, Ρομαό, Βαφέας, Σάντσες, Βαλεριάνος, Κάνιας, Ντάλσιο, Άοσμαν, Λένις, Μάντζης.

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Σόρτσαν, Ντεντάκης, Ντομίνγκες, Ρόγκνε, Βιτλής, Κάστρο, Φατιόν, Σλίβκα, Μαρτίνες, Ιωαννίδης, Ντάουντα.

Η διαιτητική ομάδα: Μανούχος (Πετρόπουλος, Βεργέτης, 4ος Τζήλος, VAR: Ευαγγέλου, Μεϊντάνας).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ